Ayten-1907 Bebeğim kafasını çok kasıyor kanatıuor resmen.. nedendir anlamadım gorunurde bir şeyde yok.. 3 buçuk aylık 😒
Fun Ayten-1907 tırnaklarını önce bi kesin. Muhtemelen havalar çok ısındı üstünü inceltin günde 2 kez ılık banyo yaptırın
Sari Ayten-1907 bizimkide 3 bucuk aylık kulağını kaşıyor hep kafayıda kaşıyor arada ama görmeniz lazım o kulağı koparacak neden öyle yapıyor bende bilmiyorum annem sabunlu mu bırakıyosun acaba diyo akşam dikkatli bi şekilde iyice güzel yıkadım bakalım bugün devam edicek mi
Cicekimftm Ayten-1907 doktora götürmeniz tavsiye ederim l.altinda yatan başka bir neden olabilir. Kanatana kadar kasimasi normal degil
melike_zynp Ayten-1907 bi doktora sorun derim kaşıntı geçene kadar da tırnağıni törpüleyin kesince hala keskin oluo kıyamam kanatmaz öyle cani aciodur
Ayten-1907 Fun tırnaklarıni kesiyorum sürekli yine de sivri oluyor biraz.. Günlük banyoda var evet çok ince ama baya terliyor sıcağı hiç sevmeyen bir bebek
Ummuscetinkaya Adnsare_p bu sıcakta 3 buçuk aylığa eldiven takılmaz. Şampuana hassasiyet olabilir, saçı uzunsa rahatsız etmiş olabilir, gün içinde siz kaşıyın ona fırsat vermeden
Mavilii Sari kulağı enfeksiyon olmuş olmasın? Benim oğlum da 3 aylıkken kulağını kaşırdı hep. Doktora gittik enfeksiyon var dedi. O yüzden kaşımıştır dedi. Antibiyotik falan kullanmsitik. Isterseniz bi doktora götürün. Ihmal etmeyin
Ayten-1907 Sari yok canım sabunsuz yikadigim da oluyor inan ama yok sanki böyle sıkıntıli gibi can sıkıntısından kasıyor gibi
Yasemin_06 Sari vnmmbend ekulak kasimasindna cekmesinden çok muzdaripyim doktorumuz muayenesinden sonra kulağında hiç bişey yok sadece dis çıkarma ewleri başladığı için çok kulak kasirlarmis o yüzden ednsie etme yani
Ballipankek Ayten-1907 tırnağı uzundur canm yoksa nasıl kanatcak tirnaklarina dikkat et uyurken kes uyanikken zor olur
Ayten-1907 Ballipankek zaten kessem bile sivri oluyor küçük bebeklerde oluyormus canım azıcık uzamaya gelmiyor.. Daha dikkatli olurum 🌺