MS-01 Kizlar oğlumun azi.disleri çıkıyor sanirim 19 aylik oldu nasil ağrısı gecer eline birsey versem.kasimaz yer direkt ağrısını ne dindirir gece gündüz uyumuyor resmen ağrıdan kafayi vuruyor yerden yere şaştım kaldım
minnakanneyimben MS-01 Hiç denemedim ama karanfille jel yapılıyormuş bakıp araştırıp deneyebilirsiniz bu eczanede satılan diş jellerine çok karşıyım o bile gereksiz yük çocuğa en güzeli en iyisi doğal olanı
cikolatali_waffle MS-01 zeytinyağının içine 8-10 karanfil ezip koyup buzdolabında bekletip ağzına sürebilirsin canım ben yapıyorum biraz işe yarıyor
mihrosum Son arkadaki azılar mı canım. Kızım kopek dizlerini yeni cıkardı parmakları sureklı agzına resmen elını komple sokuyor tum gun oyle geziyor. Ama bakınca bıse gorunmuykr. Nasıl anladınız acaba
MS-01 mihrosum benimde oglum elini ağzına sokuyor tamamını normalde o kadar sokup kaşımaz salyasida akmaz hem ishal gibi hemde ates basıyor terliyor salyasi akıyor surekli emmek isteyip ısırıyor her yeri son azi dis sanirim üstte 8 tane altta da ayni şekilde 8 tane dişi var bitsin bir an önce çıksın hepsi cok zor luyor
MS-01 minnakanneyimben evet bende hazir alıp h9c kullanmadim ama bu sefer ki baya zorluyor sagol canim bakayim ben
minnakanneyimben MS-01 azı dişler zorlar. Hemde normal diş çıkarmaya göre perişan eder karanfil rahatlatacaktır çok geçmiş olsun