Tugba_tasdemir Günaydın hanımlar haziranın 4un de Spral taktirdim aile hekimliğinde bir ay oldu bugin kontore gidecem normal hastanedeki kadın doğuma gitsem udrosondan bakilirmi Siprale
zeyzey77 Tugba_tasdemir Benim bildiğim kadarıyla ultrasonla bakıp yerinde mi diye kontrol ediyormuş doktor. Belli aralıklarla gidip muayene oluyormuşsun . Yani olması gereken oymuş
Mel01 Tugba_tasdemir peki bende bişey sorabilir miyim spiral taktırmak için illa adet olamayı beklemek gerekiyor yoksa istediğin zaman takıyorlar mı?
Melekkizimmzeynep Tugba_tasdemir ultrasonlar kayma var mı yerine oturmuşmuş mu diye bakıyor ama bakma hissi ağrı filan varsa alttan bakar o zaman
Melekkizimmzeynep Mel01 cnm regl olduğundan hamilelik olmadigini anlıyorlar ama hamile olmadığına eminsen doktorun regl değilken de takıyor
Tugba_tasdemir Mel01 Hayır ben adet değilken taktırdım kan değerlerine bakılıp ona göre konuluyor hemde bı gebelik filan varmı diye emin olmak için
Tugba_tasdemir Melekkizimmzeynep Bende ağrı filan yok sadece tedbir amaçlı gitmek istiyorum ondan sordum sadece udrosondan bakiliyomu diye sağlık ocagida alttan basliyomus orda udroson olmadığı için ama sağlık ocagim bana çok uzak gitme şansım yok