VildanC 3 buçuk ay önce doğum yaptım 3. Aya girişimden bu yana aşıııırrrııı saçım dökülüyor o kadar moralim bozuluyor ki kafamı koyduğum yer saaçççç çaresi nedir😭🙏🏻
nursocum VildanC çaresi yok maalesef ben kendim bi sinirle kesmiştim yine devam etti dökülmesi. Bi kaç ay sonra geçiyor bu durum hormonlarla alakalı ☺️
Asafeymeninannesii VildanC Araf 14 aylık ve saç dökülmem hızla devam etmekte. Ne denediysem fayda etmedi. Kul kaderine razı geldi 😌
Seyma005 VildanC 5,5 ay oldu ben doğum yapalı yok anacım hala dökülüyor, hatta bazı yerler seyreldi😣şimdi dermatolojik bir şampuan kullanmaya başladım bi kaç gün oldu etkisi olur umarım.
Lonewolf VildanC benim de çok dökülüyor ya artık bıktım 5 ay oldu.Her yer saç oluyor fırçala süpür temizle canım çıktı artık.🤦🏼♀️
VildanC Lonewolf Çok zor gerçekten bebeğimi kucağıma alıyorum onun üstüne de dökülüyor hep çok üzülüyorum 😢
Aybersa VildanC vitamin değerleri düştü muhakkak, ben Hccare aldım, buradaki tavsiyeler üzerine memnun kaldım dökülmek yüzde 80 civarında azaldı🌺
Aybersa VildanC kendi sitesi var, Hccare diye oradan aldım ,arama butonuna yazın burada da yorumlarda da var❤️
Tubs VildanC bende de aynı durum var Bi şampuan var ondan alcam çok yorum okudum kullananlar memnun genelde yeni doğum yapanlar kullanmış markası ‘hallales’.
HamzaSiracveBen VildanC oğlum 30 aylık ve ben haylada bir care bulamadım kel kalmadım daha ama o gür o kalın koklu saclarım gitti supurge sapı gibi azıcık sac kaldı kafamda nolcak napcam bilmiyorum 😫😫😫
Deletedmom_29 VildanC benimki 6 aydan sonra geçti. Saçlarım hep toplu olduğu halde her yer saç oluyordu ☹️