Momsmom bebegim 4 aylik cuma gunu sunnet ettirdik. Bende cok korkuyordum ama hizli iyilesiyor diye kucukken de yaptirmak istiyordum. Hatta acikcasi ameliyattan ciktiktan sonra keske yaptirmasaydim dedim kizdim kendime. Ama 6 7 saat surdu mizmizligi. Aksama normale donmustu. Sadece bez değişiminde biraz mirildaniyordu. Dun aksam itibariyle bez değişimi, krem surmesi, sprey sikmasi hic birine hic tepki vermedi resmen cani yanmıyor şuan 😊 o yuzden hic korkmayın kesinlikle kuccukken yaptirin derim 😊 20 dakika falan suruyor ortalama. Ben havalar cok sicak diye yanima ne battaniye aldim ne bir sey orda istemislerdi ama getirmedigim icin ameliyathane ortusune sarmislardi. Emzik sevdigi oyalanacagi oyuncak falan varsa yaninizda goturun. Yada sakinlesmesi icin muzik falan aciyorsaniz o muziklerden telefonunuza indirebilirsiniz ( ameliyathane katinda cekmeme ihtimaline karşı). Calpolunuzu alin hazirda dursun bence. Birde normalde benim bebegime 2 numara bez oluyor hala. 6 kilo suan tam 3 numara bezin baslangic kilosu. Ben sıkı sıkı olmasin bez diye 3 numara bez goturdum mesela.