ipekbocegimmm bozobeydrk ben de anlamadım inanın dunden beri düşünüyorum aç mi bıraktım çocuğu diye ama kendisi atıyordu ağzından
Arenn ipekbocegimmm 2 saate bir 200 cc mi anaaammmm benimki o zaman hiç doymuyor 26 aylık hiç 200 cc içmedi o zamanlarda anca 60-90 içerdi max 120 eğer çok açsa ki almış olduğu kilo da bence yeterli abartmış dr unuz bence
ipekbocegimmm Gizembickici doktoru degistiricem galiba anlamadım 2 saate bir 200 dedi imkansız bence içmesi o kadar
ayazasaf ipekbocegimmm hemde 2 saatte mi dedi kurban olayım dpktor değiştir 😄 ben 30 yaşındayım 2 saatte bir o kadar mama süt içsem midem şişer o daha bebek ve çok küşük 2 aylık ya
ezogelinn ipekbocegimmm 11 aylık olmak üzere kızım yeni başladı 200 cc içmeye o doktor ayları karıştırdı galiba
RainOverMe 10 aylık corba da dahil 100 cc, yegenim 2 max 3 ölçek içerdi o aylarda, aralarında 1 gün olan bi yakınımızın bebeği de 7-8 ölçek içerdi 1-2 aylıkken🤣🤣
ayazasaf Uygurelif olır mu ya kim öğretti bunu kg/56 yapılarak hesaplayabilirsin. 5000:56=90 cc mesela bu sabit bi değerdir.
ayazasaf ipekbocegimmm 23 aylık oğlum 200 cc içiyor ne saçmalıyor bunlar şok oldum acil değiştir doktorunu
Uygurelif ayazasaf 5 kilo lluk bir bebek 90 la doymaz kesmez onu. Benim çocuğum 4780 gr 100 le doyuyor
Umutertn ipekbocegimmm 9 aylık oldu ve 200 cc iciyor 2 aylik bebek nasıl icsin o kadar.doktor şaşırmış olmalı
10sare ipekbocegimmm o doktor aaa çüüüüüüşşşşşşşşş diyorum nasıl 200 ya acaba tek mama aldığı için mi. Öyle dedi ama yine saçma o bebek 60 90 cc aralığı anca içer ua
75kinalikuzu ipekbocegimmm 18 aylik 120iciyor 2 aylıkken 60 90 arası içiyordu on7n midesi yarim çay bardağından fazlasını almazki dr saçmalamış
emirinannesi17 ipekbocegimmm kilomiz 5460 di enson 2 ay asimizda 2 ay 17 günlük şuan 90 CC içiyor bazen 100 oluyor 200 çok şaşırdım o bebeğin midesi nekadar ki o kadarını içemez yani fazla bile gelir doktorunuz ilgincmis
ayazasaf Gizembickici pediatride hesaplama katsayısı gibi birşeydir kg/56 yani 6 kg bebek var 2 aylık e 180 cc mi içmeli çok mide kapasitesinin üstünde bu değer. Doktorlarında farklı görüşü var demekki ben pediatri prof. İle muayene ettirdiğimde bize bu değeri söyledi hele 2 satte bi kg başı 30 cc çok fazla mide genişlemesi ve sindirim sorunu oluşturur
Gizembickici ayazasaf ben zaten anne sutu ile besliyorum ek olarak günde 1 kez mama veriyorum o kadar onun icin sormuştum. Sagdigim sutu de nasil vereyim kac cc vermeliyim diye o zaman 4 kiloydu kilo basi 30 cc 120 cc icer ama tam olarak 120 vermemelisin 100 veya 90 cc ver ki kusma, rahatsiz etme olmasin demisti 🤷