Yenianne0204 Hanımlar bebeğim 2 aylıkken 5700dü dün sağlık ocağına gittim 6100 olmuş 3. Ayında 1 ay içinde sadece 400gr almış anne sütü+günde bir iki kez aptamil veriyordum kilo alımı normal mi mamayı arttırııyımmı
Omero21 Yenianne0204 bizim de 2 ayda 200 gr almış ama çok hareketli ve dişten sıcaktan yemek yemiyor o yüzden aldı ama verdi de
Gizemgnsyagci Benim bebeğim ayda 50 gram aldı fazlasıyla yeterli bence mamayı arttırmak yerine daha fazla emzirebilirsiniz
Selinglr Gizemgnsyagci anne sutunun yetersız oldugu yerde mama takvıyesi yapılıyor hanımefendı bence sizde takviye yapın ayda en az 1 kılo alması gerekıyor şu mamaya önyargılı davranmaktan vazgecın artk zehir muamelesi yapıyorsunuz etrafınızdaki insanların baskısından …
Gizemgnsyagci ikizbabymom 50 gram bizim için yeterli değil. Virgül koymadım onun azizliği 😂 hanımefendinin bebeği için 400 gram yeterli
Gizemgnsyagci Selinglr mamaya ön yargım yok eğer sütü varsa emzirsin benim bebeğimin mama alerjisi vardı ve raporumuz çıkmadığı için o ay mama vermemişlerdi. Şu an gayet yerinde kilo alımı
biregesevdasi ikizbabymom olur böyle hatalar ya bazen yanlış yazılabilir ☺️☺️ Bebişi uyumamıştır Sabaha kadar beşik sallamıştır o yüzden gözleri kısık yazarken 1 sıfır eksik koymuştur🤩🤩
Selinglr ikizbabymom valla bılmıyorum şekerim doktor bana her ay 1 kılo almasını beklıyorum diyordu 😂😂😂
Gizemgnsyagci biregesevdasi hayır bebeğim 50 gram almıştı. Bebeğin aldığı 400 gram yeterli bence eğer sütü varsa bol bol emzirsin
Gizemgnsyagci Selinglr bebeklerde farklı oluyor doğum kilosu diş faktörler filan en fazla 1 kilodur o ama dünya sağlık örgütüne göre hanımefendiğinin dediği doğru 300 ila 900 arası
ikizbabymom Selinglr he o zaman düşünsene 3 kilo doğan bebek 1 yaşındayken 15 kilo olur doktor beycim bu beklenti sizi üzer🤣