Cansuu1 Kızlarr merhaba gelınlıgınızı ne yaptınız 😊 satabilcegmz yada kıralayacagımız yer bılıyo musunuz
damlahira Cansuu1 Gardıropun üstünde duruyor ☺️☺️ Nişanlığımda bazamın altında duruyor kıyamıyorum 🥰🥰
Deletedmom47 Cansuu1 Vakumlu poşetle kaldırdım 😂😂😂. 4000 ‘e aldım satmaya kalksam 2000 dan aşşagı vermem onuda vermezler hiç koymadım bedavaya gider onada kıyamam 🌿.
BiciNanaMusi gelinligimle kına geceligimi 2200e almıştım çok uyguna almıştım gelinligimi let go da 1500 e sattım 1 sene önce 😊
Nurasel20 Cansuu1 dolapta duruyo 3000 almıştım tayinci olduğum ıcin satmak istiyorum ama yer bulamadım bütün sitelere koydum 🤷♀️
Deletedmom002 Gardrobun üstünde duruyo. Düğün fotoğrafı falan çektirmedik biz, o yüzden fotoğraf çekimi için bekletiyorum. Sonra satmayı düşünüyorum ama belki kıyamam. Dolap gardrops gibi uygulamalardan satabilirsiniz düşünüyosanız.
Kbraugur Cansuu1 bana kalsa satıcam da eşim hatıra kalsın gelinlerimize gösteririz diyo 😂 nişanlığım mindallım gelinliğim eşimin damatlığı herşeyi dolabın üzerinde kutuda saklıyorum
AygulSina Cansuu1 dolapta duruyor satmayi hic dusunmedim ilerde kizim olursa belki dugununde ani olarak giyer
Defnemoms1 Benimde dolapta duruyor 36 beden 2000tlye almıştım ilgilenen varsa çok uygun fiyattan vermeyi düşünüyorum