emation55 Artık alışkanlık olduğunu biliorm aç değil saat başı emmek için kalkıyor mahvaoluyorm kilosu iyi siz nasıl bıraktırdınz gece beslenmesini
emation55 Yagmursonrasitoprakkokusu 6.5 aylık bu aya kadar kesintisz iki saatlik uykum yok valla şuan bile meme için uyandı eskisisi pış pış yaparak da uyumuo nasıl yapıcam bilmiorm çok yorgun düşüyorum
Yagmursonrasitoprakkokusu emation55 şu anki durumumu anlatıyorsunuz resmen. Büyüdükçe daha da sık uyanmaya başlıyorlarmış, öyle diyenler var. Benimki de 8 aylık. Önceden daha uzun aralıklarla uyurdu ama şimdi maalesef bazen yarım saatte bir uyandığı bile oluyor
Yagmursonrasitoprakkokusu emation55 ama bıraktırma konusunda şöyle bişey okudum, uykuya geçerken birkaç gün babasıyla geçmesi lazımmış. Böyle böyle alışırmış
ilknurss1905 Benim kızım da sürekli kalkıyordu gece meme emmeye ☺️ 21 aylıktı 3 aylık hamileydim memeden tiksindi bıraktı emmeyi ondan sonra gece bı daha emmek için uyanmadı. Bı iki uyaniyordu su veriyordum içip geri yatıyordu
Senemmm11 emation55 canim uyanınca su vermek çözüm değil amaç gece uykusunu deliksiz hale getirip gece beslenmesini kesmek. Sen uyanınca su verirsen bu seferde su içmeye kalkacak yine deliksiz uykunuz olmayacak.
ilknurss1905 Aynen deneyin uyandığında su verin sürekli çünkü meme de de su olduğu için belki susuyordur o yüzden kalkıyordur
emation55 Senemmm11 haklsın bu seferde su içmeye alışır yine kalkar nasıl yapıcam bilmiorm ya tecrübeli annelerden yardım bekliorm meme vermeyncede çok ağlıyor dayanamıyorum veriorm
ilknurss1905 Senemmm11 ilk zamanlar öyle oluyor sonra kalkmıyor su içmeye yani benim kızım kalmadı bı daha. her çocuk aynı olur mu onu bilemem tabi
Senemmm11 emation55 benim oglum 1 yaşına yeni girdi. Gece 4-5 kere emmeye kalkardı. Ben onu 2ye düşürdüm. Ortalama 2 bucuk 3 saat arayla uyanıyordu. Ben bi uyandığında meme verdim sonraki uyandığında vermedim bi sonrakine verdim bi sonrakine vermedim bu şekilde 2 kereye düşürdüm. Onuda şu şekilde yaptım. İlk uyandi meme verdim uyudu sonra kalkınca kucağıma alıp pışpışlayip uyuttum. Baktım uyumuyor ağlıyor o zaman su verdim ama uyuyorsa su falan vermedim. Yani ilk basta bi uyutmayi deneyip uyumuyorsa su verdim anladın mi bu şekilde devam ettim 2 hafta falan zaten sonrasında meme vermediğim saatte kalkmamaya başladı kalkarsa yine aynı yontem ilknurss1905
Tatlim Senemmm11 ben de gece bir kere emziriyorum . Diğer uyanmalarinda pispislayip ya da gezdirip uyutuyorum . Gazi gelmedikçe uyanmamaya başladı 👍
Daphnemom 7 aylık kızım uyanmıyor gece. Doktor uzun uyuyabilir dediğinden beri hiç beslenme için uyandırmadım o da yavaş yavaş uyanmayı bıraktı. Önceleri 4-5 saat derken şimdi 8 saat uyuyor sabah 5.30-6 gb bi kere emip uyumaya devam ediyor 7-8 gb güne başlıyo