Yasela busra37 elınle tutcaksın zayen burnu kapanmasın dıye tuttorsun ya slıkonuda tut hangı narka kullnıysun
narmin_musa Buse_ nasıl bıraktınız aceba? Ben onsuz vermeyi deniyorum öğürüyor gibi oluyor üç aylığız daha
Buse_ narmin_musa kullandığım ilk günden beri önce uçsuz verdim ağladığı zaman takıyordum 3.ayın sonunda kendi ucum baya çıktı bir gün takmicam dedim 2-3 gün inatlaştık hatta az emdi ama 9 gündür uçsuz emiyor 👍🏼
Edssmm busra37 yok sütümü sağıp veriyorum oda beni mahvediyor yara oldu heryerim mastit olmamak için elimde pompayla geziyorum çocuğu kucağıma zor alıyorum süt sağmaktan zor oluyor baya 😭
AselG Edssmm ah ah aynı durumdayız tutmuyor denemediğimm yöntem kalmadı allah yardımcımız olsun gerçekten 🥺😥
narmin_musa Buse_ çok şükür🤗 ben de ara ara veriyorum maksimum üç saniye emiyor sonra öğürüyor, ağlıyor bende mecburen takıyorum. İnatlaştım şimdi bakalım bıraka bilecek miyiz😁
Buse_ busra37 fışkırır tarzda kusmuyorsa fazlasını çıkarıyor demişti çocuk doktoru yarasın küçük meleğe
Buse_ narmin_musa göğüs ucunuz varsa sabır edin bence uçsuz emzirmek büyük rahatlık umarım başarır minik
Buse_ Fatmanaz hangi marka kullanıyorsunuz bazı markalar çok büyük Veya deliği çok küçük oluyor Ben Avent kullanıyordum
zeyatmaz busra37 silikonu göğsüne koymadan önce birazcık ıslat. Daha iyi kavrayacak göğsünü. Ben de ilk başlarda öyleydim. Alttan akıp akıp giderdi.
Simayyy Buse_ avent bende kullandım memnundum ama şuan almak istemiyor diğer kullandığınız markalar neydi? Nuk biraz biberonu andırıyor denesem alırmı kullandınız mı nuk?
Buse_ Simayyy nuk sanki biraz daha büyüktü bebekler çok garip hiç belli olmaz. Mamajoo wee baby ve bebedor kullandım
AlpBebek34 busra37 bende kullandım ama kusma olmadı yenidoğan reflüsü olmasın bir doktoruna danışın geçmiş olsun