Ahseninannesi44 Sevgili anneler bebeğim 11 aylik ve hiç bir şekilde kahvaltı yapmıyor. Sadece bir zeytin ve bir dilim salatalık yiyor. Kahvaltı yapması için ne yapabilirim tecrübeli anneler yardimci olabilir misiniz
Vanilya Ahseninannesi44 Benimki de yapmıyor ben bir sürü değişik tabak aldım ona göre servis altlığı falan aldım. Pankek,krep bişeyler yapıyorum her gün değişik. Azıcık da olsa yiyor.
Minikkurbagam Ahseninannesi44 benımde 16 aylık oğlum yemiyor en baştan beri. Yarın bulamaç yapıp yedirecem en son zorla
Cakos Ahseninannesi44 Ben de ayni sorundan muzdaribim . Sadece muz ve bal yiyor . Cok seyrek haslanmis yumurtanin beyazini . Peynir zeytin domates asla yemez . Salatalik sever bi de. Ama asil saglikli olanlari yemiyor . Muz yemekten de kabiz oldu doktor muzu kesin dedi . Napcam bilemiyorum 😣
senamiray Ahseninannesi44 süslü kahvaltı tabakları hazırlayabilirsin internette vardır mesela ekmekten kardan adam yapıp üstüne peynir sür domates yumurta koy süsle
busra_tarkan_47 Burda bekliyeyim kızım 16 aylık saat 10 gibi uyanıyoruz meme emiyor 1 buçuk 2 gibi süt büskivi muz püre yapıp yediriyorumm
Ahseninannesi44 Vanilya kac aylık bebis. Dikkat ini çekerse bende öyle yapayım. Ben tabak bile kullanmıyorum mama sandalyesine koyuyorum kendi ne yerse
Ahseninannesi44 Minikkurbagam zorlamayayim diyorum ters tepki olusmasin diye ama kaç aydır yemek istemiyor
Almila29 Benim kızım da kahvaltı konusunda çok seçici. Domates sever en çok . Domates yemeye dalmışken çaktırmadan peynir zeytin o an kahvaltıda ne varsa sokuyorum ağzına.
Yelizduru Yalniz olmadığıma sevindim şuan 😊benim kizimda 14 aylık kahvaltıya bir türlü alışmadı yumurtayı hiçbi sekilde yemiyor labne peyniri seviyor sadece🤦♀️
Ahseninannesi44 Cakos Tiger şeyden az az yese bile yeter bende muz yesin bari dedim bi iki yedi sonra bıraktı
Roseses Eliyle kendi yiyebileceği parmak gıdalar hazırlasanız önüne koysanız biraz mıncıklar biraz tadına bakar, mucver, pankek, patates tostu, tarhanalı çubuklar omlet bile olur
Zeyno111 Ahseninannesi44 Çeşitlendirebilirsiniz krep pankek türlerini seviyorlar mesela eben yumurtadan sıkıldığında öyle yapıyorum . Menemene bayılır mesela öyle deneyebilirsiniz zeytin ezmeli yumurtayı ya da krepife seviyorlar patatesli de keza öyle. Mıhlama denenebilir arada yiyor oğlum 😇
Tunamiko Ahseninannesi44 10 buçuk aylık bazen çok güzel yiyor bazen hiç yemiyor. Omlet yapıyorum haftanın bir kaç günü kapya biberli, peynirli yada patatesli. Haftanın bir günü pankek yapıyorum güzel yiyor. Bir sabah avoka ve muz püresi. Yanında domates salatalık. Taze tuzsuz peynirler köy peyniri dil peyniri gibi. Son günlerde karpuz da ekledim kahvaltısına sıcaklarda iyi oluyor. Yulaf ezmeli meyve yapıyorum bazen kahvaltıya bazen öğlede yemeye. Bebek ekmeği veriyorum eline kemiriyor. Bizim genel olarak yediklerimiz bunlar. Arada farklı tarifler de deniyorum gördükçe. Patates tostu, tarhana tostu gibi.