vera66 Arkadaşlar oğlum 17 aylık son bi haftadır hastaydı salgın vardı ishal kısması oldu onları atlattık şükür ama iştahı bi türlü yerine gelmedi ne düzgünce su içiyo me yemek yiyo gümde beş öğün yiyen çocuk iki öğün zoe yiyo emmen çocuk değil gece yatmadan mama yerdi onu da bıraktı halsizlik var biraz uyku isteği bide napcamı şaşırdım çok üzülüyorum var mı bi önerisi olan 😥
bicirik vera66 havalar çok sıcak ondanda yemiyor olabilir. Kızımda yemiyor iştahı normalde çok iyidir. Meyve yediriyorum bol bol.
1prens1prensesannesii vera66 14 aylık oğlum zaten iştahı çok yoktu. 3 gün önce enfeksiyon geçirdi ishal şuan. Bide poposu mantar oldu ha bire ağlıyor. İştah tamamen gitti. Allahtan mamayı bırakmadı.. Neredeyse tüm gün mama ile besleniyor diyebilirim. Sadece sabah 1 yumurta ve ekmek yiyor gün içinde üzüm felan kraker başka yok. Salgın var ya şuanda çocuklar perişan bide aşırı sıcak ondan da yemiyor diye düşünüyorum
Onurkagan06 vera66 benim oğlumda aynı öyle ne sabah kahvaltısı yapıyor ne akşam yemeği meyve istiyor sadece karpuz kavun üzüm delisi
sedos23 vera66 Balık yağı kullanmanı tavsiye ederim. Hem bağışıklığını güçlendirir hem iştahını açar benim oğlumda çok işe yaradı. Easyfishoil alıyoruz bize de doktor söylemişti çok memnun kaldık
vera66 bicirik ama durabilir mi o kadarcık beslenmeyle gece de beslenmiyor su içerse içiyo ya iyice halsiz düşecek diye korkuyorum
bicirik vera66 yoğurt ayran bunlarıda yedirmeye çalışın sıcaklarda iyi olur. Sıcaklarda bizim bile iştahımız gidiyor su ile doyuruyor karnını demekki. Soğuk içilecek çorbalarda deneyebilirsiniz. Üzüm hurma kuruyemiş bunlardan azda yese iyi olur bunları deneyin.
vera66 1prens1prensesannesii mamayı da bıraktık maalesef aynen tüm gün bisküviyle geçiyo bizde de bide sabah kahvaltısıyla bizde de aynı şeyler oldu şükür geçti ama işte
vera66 bicirik yoğurt ayran da bıraktı çocuk severek yediği şeylerde yemiyo anlamadım gitti su da öyle aman aman içmiyo ki .. kuruyemiş deneyeceğim çorbalarında ılık yapıyorum hep yoğurt çorbası filan denedm içmedi pek
Melihinannesi1 Kan değerlerine baktırın bı de, ilaçlar demir eksikliğine neden oluyormuş çünkü, o da istahsizlik halsizlik yapar