Kalbimmm Tgb_mcht ben de 6 haftalığım ama suan meme reddi yaşıyorum insallah sürekli olmaz bu durum 😔kızım 4 aylık olacak
1prens1prensess Tgb_mcht bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım 10 -10.5 aylık olana kadar emzirdim doktorumda riskim olmadığı için emzirebilirsin zaten zamanı gelince tadı değişince o istemeyecek demişti öylede oldu
Leylaalp Tgb_mcht ben 18 aylıkken hamile olduğumu öğrendim emzirdim doğum yaptım 15 gün oldu ikisi birden emziriyorum
Tgb_mcht 2205yasemin yaaa benimde yeni bugün üç tane test yaptım üçüde pozitif oturdum ağladım oğlum 14 aylık ama benden küçükler de varmış emzirmek istiyorum ne olur acaba
Tgb_mcht 1prens1prensess henüz doktora gitmedim muhtemelen 5 haftalık hamileyim inşallah benimde risksiz olurda emer annelik ne zormuş ya başkasının olsa aman bırak emmesin emdiği yeter fln derdim 😊
Tgb_mcht Leylaalp Allah razı olsun o kadar içim rahat ettiki çok teşekkür ederim sabahtan beri oğlum emmeye düşkün die ağlıyorum napcam diyorum 😥
1prens1prensess Tgb_mcht dimi😂kıymet bilmiyorlar ama şimdiden😂 19 aylık şuan kardeşini emdirirken meme dedi geldi asla emmek istemezdi sıkayım bakayım napıcak dedim süt agzına gelince bir geri çekildi ıyh yaptı😂 o gündür göğüslerimi gördüğü her an ıy yapıyo haspam😂