Tuba SnmGktrk Kayınvalidem hamileyken ilk 4 ay hep adet görmüş o yüzden hamile olduğunu bile anlamamış
Tuba Berenkooommm direk cinsiyetini de öğrenip çıkmışsınızdır🤣 biraz daha bekleseydiniz doğumda öğrenecektiniz
Berenkooommm Tuba aynen öyle oldu ya annem direk doğuma gitseydik falan diye söylendi ama dediğim gibi hasta olunca hamile olduğumu hiç ama hiç düşünmedim 😂😂
JackDaniels SnmGktrk Bende tlcde falan yok yaaa diyordum ama şaşırdım yani🤣 çünkü ben 20.haftada pıtırtı hissediyordum karnımda 32.haftada doğurdum zaten. Düşünsene benimde doğum yaparken öğrendiğimi🤣 çocuğu çaputa sarar çıkartırdım hastaneden🤣
Berenkooommm JackDaniels bide ben 42+2 de doğum yaptım kızım hamileliğimi 3 ay boyunca bari yaşıyım diye geç geldi saolsun 😂😂
Berenkooommm Metesmom yok canım adet olunca hamile olduğum aklıma gelmedi hiç bebek haraketlerinide karnım gurulduyor faln diyordum hiç karnımda şişmedi
Nesrincente Berenkooommm ay gercektn mı mide bulanması hareketlerı falan hıc mı hissetmedınız ay ne guzel hazır cocuk gıbı resmen 2 aya kucağında 😅😅 ben mide bulantısında5 ölecektim en zorlandığım kı sımdı
Berenkooommm Nesrincente hiç midem bulanmadı sadece acayip tavuktan tiksindim ya 😂😂 aynen hemen doğdu gibi oldu süpriz bebem 😂😂
Muhasebeciana Berenkooommm nasil yaniii 🙄 ciddimisiniz siz hic te karninizdami sismedi yani ic karniniz genismiste illa bi buyume olmustur ya hic bebegin kiprasmalarinidami anlamadiniz 😁