Alp-eda Kızlar 28 günlüğüz anne sütünden başka vermek istemiyorum ama sütüm azaldı ne süt yapar gaz sıkıntımızda olduğu soğan vs yemiyorum rezene de yeterli gelmiyor yardımcı olurmusunuz lütfen
Happydef Alp-eda incir uyutmasi yap, tahin helvası, üzüm, hurma boll su 👍 özellikle incir uyutmasi ve helva tavsiye ediyorum
birkedibirbebekannesi Alpbeybi Ben solgari üç gündür kullanıyorum ve farkedilir derecede artış oldu sütümde. Size bir şey sorabilir miyim kullanan birisini bulmuşken🤭 başka vitamin kullanıyor musunuz? Doktorumun verdiği bir vitaminim daha var onda da B12 mevcut fazla gelir mi diye tereddüte düşmüştüm de😊
Umuttttt Alpbeybi nasıl kullanıyorsunuz yemekten sonra mı yada bol suyla mı bende kullanıyorum ama pek bi artış göremedim daha
Alpbeybi birkedibirbebekannesi demir, probiyotik, omega 3 kullanıyorum ama hiçbirinde B12 yok ama B12nin fazlası vücuttan atılıyor diye biliyorum
Alpbeybi Umuttttt özel bi şekilde kullanmıyorum 8 saatte bir alıyorum, gün içinde çok su içiyorum emzirirken özellikle. Bebem zaten çok emiyor. Bazı günler kullanmayı unutuyorum fark hissediliyor bende
Cnazse Bestlak damla, malt içecek, bulgur pilavı, dereotu,karpuz, BOL SU, UYKU, bebekle bolca temas, tahin helvası… bende bunlar etkili oldu
UmayZeynep Karpuz. Bol bol karpuz ye. Bulabilirsen boza ye. Ben o kadar çok boza yemiştim ki tarçın döküp. Bir de gaz için yediğin her şeye kimyon ekerek ye.
Anne3535 Alp-eda bol emzir yeşillik ayran bulgur pilavı ye…tatli isteğin için 1 bardak süt 3 kasık yulaf ve helva (pekmezde olur)kısık ateşte pişir uff fena süt yapar…yada yulaf yoğurt pekmez karistir