Yesimgulcakir Kızlar 7 ay 5 günlük olduk artık yerinde durmuyor yere baddaniye serdim sağa sola yuvarlanıyor kollarının üzerine kalkıp yana atıyor kendisini , kafasını yere çarpıyor korkuyorum bişey olucak diye öyle az buzda vurmuyor yanı😟
Thesra Yesimgulcakir Oyun matları bar puzzle gibi onlardan alabilirsiniz yerlere güzel kurtarıcı oluyor💐 Onun haricinde siz ne kadar dikkat ederseniz edin gözünüzü dahi üstünden ayırmasanızda o düşücektir ve bir yerlerini mutlaka vurucaktır hatta bazen aynı yere defalarca olucak🤦🏽♀️ Bizde geçtik bu dönemlerden hoş hala öyleyiz ama düşe kalka büyüyecekler gerçeğini değiştirmiycek💐sağlıklı günler☺️☺️
Emin_ep Yesimgulcakir canım şişme morluk gözlerde kayma uyuklama hali olmadığı sürece sıkıntı etme bende senın gbıydım sünger falan aldım her kafa çarpmasında doktorun yolunu bir buluyordum doktor ilk çocuk olduğu nasıl belli korkma demıstı şimdi bende diyorum ki korkma 😀
Yesimgulcakir Enesmoms yorganda serdim ondada değişen bişey olmadı çünkü yorganın veya baddanıyenın içinde durmuyor😩
Yesimgulcakir Thesra valla şaşırdım napıcagımı evin herköşesine almam lazım sanırım o puzzle çünkü baddeniyenın üzerinde falan durmuyor korkuyorum vallahı bişey olcak diye 2 dakka tuvalete gittim geldimki çocuk yok ortalıkta yuvarlama yuvarlana masanın altına girmiş tabi kafası falan kıpkırmızıydı biran önce ayaklansalar barı zarar görmeden😔
Yesimgulcakir Elifasel çok şükür canım , ben koltuğun üzerine bile koyamıyorum korkudan, hele benim yatak çok riskli baya Yüksek ,Allah korusun 😔
Thesra Yesimgulcakir Matlar gerçekten işinize yarıycaktır☺️ Lakin sanmayın ki ayaklanınca böyle şeyler olmıycak diye benim kızım yürüyor ama sürekli düşme kalkma çarpma yuvarlanma takılma eylemleri devam ediyor 🤭
Emin_ep Yesimgulcakir canım illa düşe kalka benim bebişte sekız aylık aynı çarpıyor edıyor ama çok şükür bi sıkıntı olmadı yürüyünce ne yapcaz o zaman daha çok düşecekler rabbim can sağlığı versin insallh yavrularımıza
Elifasel Yesimgulcakir benimkide yuksek canik bende koymuyodum şeytana uydum yattigim yerden emzireyim dedim bir dakikada ne olduysa oldu o an aklima geldikce icim parcalaniyo 😢😢
Yesimgulcakir Elifasel iyi ya ona şükür canım bende alıyorum yatağa yanımda yatıyrym ama hep yastıklar diziyorum atmasın kendini diye , bazen inat ediyor yatağında yatmak istemiyor çünkü ☺️