Melekkizimmzeynep Lavinia07 cnm bu gün 3 ay olduk ama çok değil de salya var elini ağzına götürdükçe oluyor sanirim
Cicekimftm Lavinia07 bebeğiniz diş çıkarma dönemine giriyor. Henüz yutma refleksi gelişmediği için,ağız salyasini kontrol edemiyor,zamanla düzelecek,hemen hemen her bebekte olan bir durum
Kubra5657 Lavinia07 Beni oğlumun 2 aylıktı salyası başladı 5 bucuk aylık çıktı dişi hep oenye yakalıkla bütün resimlerimiz😂
surass Benim oğlumda 2 ay 13 günlük hep salyası akıyo, sürekli önlük takıyorum. Kehribar kolye ya da bileklik aliyim diye düşündüm iyi geliyo diyorlar
Belciminannesi Saitkereminannesi nerden aldınız ve etkisi oluyor mu gerçekten bu kadar ya tereddütte kaldım kaç gündür bunu soruyorum
Belciminannesi Lavinia07 aynı postu açmışız bende de aynı sorun var bakalım neymiş neden illa ki yaşayan vardır
Saitkereminannesi Belciminannesi instagram almıştık diş çıkarırken bile akmadı hiç bilmedik diş çıkardığını
Annesivebebesi Lavinia07 Tam şimdi aynı postu açacaktım 😄 Bugün tam 2 aylık olduk ve köpük gibi tükürük salya filan başladı.Post açmama da gerek kalmadı demek ki oluyor bu ayda ☺️
Saitkereminannesi Belciminannesi İnstagram kullanmıyorum kartları vardı bulursam söylerim kadın elden teslim etmişti yakın diye
Cicekimftm Lavinia07 hayır yanlış anladınız. “ Diş çıkarma dinemine giriyorlar” yani süreç başlıyor salgılar başlıyor. Şimdi başlayacak ve ilerleyen aylarda çıkaracak. Demek istediğim bu.