Elifmabel Merhaba hanımlar makat çatlağı için ağrı kesici kullanıyor musunuz? Fito krem ve kantoron yağı sürüyorum ama hala etki etmedi resmen zongluyor ne yapabilirim
Kubicim Elifmabel sıcak su banyosu ağrıyı kesiyo biraz. En azından rahatlıyosun. Aynı problembende var. 3 kere dr. Gittim kremleri değiştirp başka krem verdi bi iyi bi kötü tam iyileşemedim.Allah yardımcımız olssun ağladığımı bilirim😵
Yavrukelebekk Elifmabel doktora gidin mutlaka bana fitil iki tane krem bi de şurup verdi kullandım hepsini iyileşmesi 2 haftayı buldu. Geciktirmeyin muhakkak gidin
Elifmabel Kubicim sıcak suyu yapıp krem sürdüm kantoron yağıda sürdüm. Sabahtan beri her wc ye gittiğimde tekrarlıyorum ama geçmedi 😭
Kubicim Elifmabelsert dışkılamamak gerekiyo. Yoksa yaparken cam keeser gibi acıyo 😭 bi dr. Görün.. en etkili ilacı verir. Benm kullandığım şurup lavman yapar gibi bağırsakları yumuşak şeklde boşaltıyo.
green_love1 Eczanede magnesıc calcinee diye bir ilaç var her gün 1 bardak içiyorsun suya karıştırıp bide proctolog diye bir krem aldım şuan daha iyi tam geçmiyor sanırım bu illet ama bunlar biraz da olsa rahatlattı