1994a_ Kızım 2860 doğdu 50 günlükken sağlık ocagında 4700 geldi kilosu normal dedi ebe ama gözüme hep zayıf geliyor sizce kilosu iyi mi mamayla besleniyor
Yusufali06 1994a_ 3 kilo doğan oğlum 3 aylık 4900 sizinki nasıl zayıf olsun maşallahı var 2 ayını tamamlamamış bile. Tamamlamış olsada ayda 1er kilo almış oluyor. Maşallah diyelim sağlıkla büyütün İnş 🌸
esraeerdogann 1994a_ bırak zayıf olsun sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun duyma etrafı benimkide biraz kilolu herkes çok kilolu yok şöyle yok böyle diyip duruyor her türlü laf ediyolar zayıfada şişmanada
1994a_ Yusufali06 Amin inşallah çevremdeki ve kayınvalide sağolsun zayıf bu çocuk kilo almıyor doktora götür diyip kafamın etini yiyor
Selinglr 1994a_ hep bi laf derler merak etme sısman olsa sısman zayıf olsa zayıf agızlarının payı verıceksın gecıceksn
1994a_ esraeerdogann aynen öyle kayınvalide sağolsun sütün yok mamayla zor kilo alır diye diye korktum panik atak oldum ya sinir oldum
0znur Hep zayıf derler. Bebek ağlasa ac nu çocuk, zayif bu çocuk, mama ver, doktora götür, sütün yetmiyor. Kimseyi dinleme bana da çok dediler. Hicbirini takmadim kilo alımı gayet iyi, günde 5-6 defa idrarını da yapiyorsa sütün yetiyor demektir zaten.
1994a_ esraeerdogann aynen lohusa zamanı hatırlamak bile istemiyorum allahım ben napcam bi cıkış yolu göster demiştim en son
Busracaa 1994a_ her bebeğin kilosu yapısı farklıdır tabiki neden hep kiloya çıkıyor sonu anlamıyorum doktorum 40 günde 1200 almasını bekleriz demişti normal bence çok takılmayın bebeğinizin bu günlerin keyfini çıkarın 😍
1994a_ Busracaa takmak istemiyorum ama çevremdekiler sağolsun hep zayıf zayıf diye diye artık takar oldum