Baby01 Hiçbir şeyi sevmedi kızım ya birkaç kaşık da olsa çorba içsin istiyorum bari.Siz çorbalarınızı nasıl hazırlıyorsunuz
MuMuBu Baby01 tarhana çorbası canım. biraz nane de koy içine çok az da salça kaşığın ucuyla. inşaAllah sever
Mommy0609 Baby01 bebeğim 10 aylık mutlaka 1 öğünü çorba oluyor yayla tarhana tel şehriyenin olduğu bütün çorbaları seviyor yiyor bayağı 😌 ama mercimek ezogelin çorbalarını sevdiremedim pişirirken de zeytinyağı az tereyağı nane kemik suyu mutlaka koyuyorum 🌸
Epifenomen-gkc Baby01 7 . ayında başladım yorgan internet sitesinden organik bebek tarhanası kullanıyorum
MuMuBu Bebegimm1 domates salçası ama çok az koyuyorum canm koymasan da olur biraz tat berain diye çay kaşığının yarısı kadar mesela
Bebegimm1 MuMuBu sehriye corbasi falan yapmak istiyorum ama salcasız da olmuyor ilikli yaptim sehriyesini pek sevmedi o yuzden sordum mesela domates yasak diyolar ben onu rendeleyip yemeklerine katsam yinede sorun olur mu her gun cesit bulmak da zormuş 😊
MuMuBu Bebegimm1 bebekten bebeğe değişir aslında kimi bebek alerjiktir sıkıntı olur ama bn kendi adıma söyliyim benim bebeğim bizim de yiyebilecegmz şekilde olunca severek yiyodu. bnce sende biraz biraz deneyebilirsin salça nın domates kadar alerji etkisi olduğunu düşünmüyorum :) domates için bişey diyemem alerjik bi besin onu da verirsen eğer üç gün kuralıyla takip ederek ver derim.
Mon-second-souffle Baby01 Arpa tel sehriye çorbası balkabagi corbasi , yayla corbasi , ezogelin brokoli , mercimek tüm corbalari seviyor salca olarakta kirmizi kapya biberden yaptığım salcayi buz posetlerine koyuyorum ve o sekilde kullanıyorum