Emine_123 2 aylık bebegim saglık ocağının verdigi vitamin asırı gaz yapıyor adc 3 kullandık oda portakal aromoluymus oda gaz yaptı.. Siz neler kullanıyorsunuz...
NeclaDefne Thesra bende onu kullanmak istiyorum eczaneden direkt alınabiliyor mu ve nasıl kullanıyorsunuz bir de fiyatı ne acaba?
Thesra NeclaDefne Evet özel bir damla zaten direk alabilirsiniz günde bir fıs vermeniz yeterli olur😌 Fiyatı en son aldığım da 35 tl idi 💐
Aylnemir Emine_123 2 aylığız canım doktorum sağlık ocağının verdiğini kullanma paraben var dedi kendisi verdi Pedia-d kullanıyorum
alicihankus Thesra ya beni kazıkladilar 40tan verdiler aklıma gelince sinir oluyorum halbuki altında yazıyo fiyatı 😂
cayircimen Thesra merhba bende bundan sipariş verdim eczaneden de damla mı sprey mi bu acaba bide görüntüsü varsa atar msınız
NeclaDefne Thesra ya sabah eczaneye uğradı eşim 3,5 aylık bebeğe bu damla ağır gelir demiş eşim de almaktan vazgeçmiş sizin bebeğiniz ne kadarlık acaba?
Thesra alicihankus Belki fiyatları artmıştır🤷🏽♀️ Güncellenmemiştir kutunun altında diye olumlu düşünelim bence😀😀
alicihankus Thesra Yok ya burda aynı zaman da almiş kişilerle konuştum herkese farklı fiyattan satılmış eczacılarda komisyon alıyo artık 😀
Edaozdxx NeclaDefne biz 1 aylığız. Ocean 400 IU kullanıyoruz. Çok da rahat Kaka yapmasına yardımcı oluyor
NeclaDefne Thesra anladım çok teşekkürler eczacı hem tanıdık hem iyidir yani bir de niye satmak istemesin dedi eşim yapacak bisey yok devletin verdiğini de kullanmak istemiyorum ama başka yol gözükmüyor sanırım. Ya da muadili başka iyi bir damla önermesini istiycem kendim çıkabilirsem.