2 aylık bebegim saglık ocağının verdigi vitamin asırı gaz yapıyor adc 3 kullandık oda portakal aromoluymus oda gaz yaptı.. Siz neler kullanıyorsunuz...
Emine_123 ocean d3 kullanıyorum sadece içinde zeytinyağı var
Emine_123 ocean d3 400 en dogali 👍🏻👍🏻👍🏻
Emine_123 ocean 400 ıu kullandım ben kızım da 💐
Emine_123 Ocean d3
Emine_123 ocean kullan canım masum
Emine_123 2 aylığız canım doktorum sağlık ocağının verdiğini kullanma paraben var dedi kendisi verdi Pedia-d kullanıyorum
Emine_123 ocean d3gunde bir puf kullaniyoruz memnunuz
Emine_123 ocean D3 400 kullanıyorum ben canım. 35’e almıştık geçenler de
Emine_123 ocean kullanıyoruz sizde deneyin zeytinyağı var içinde hem rahatlatır bebeğinizi :)
Emine_123 Wellcare 400 kullanıyorum ben oğluma hiç sorun yaşamadık.
Emine_123 pediad kullanıyorum canım bizede kabızlık yaptı söyledim çocuk dr içinde zararlı maddeler var dedi ve bunu önerdi şükür bi sıkıntımız yok
Emine_123 decatabs kullanıyorum memnunum
Emine_123 acd 3 multivitamin devit değil
Emine_123 wellcare 400 hiç gaz vs yaşamadık
deletedmom342 ben de onu alacagim, kac damla kullaniyosunuz
Thesra bende onu kullanmak istiyorum eczaneden direkt alınabiliyor mu ve nasıl kullanıyorsunuz bir de fiyatı ne acaba?
NeclaDefne Evet özel bir damla zaten direk alabilirsiniz günde bir fıs vermeniz yeterli olur😌 Fiyatı en son aldığım da 35 tl idi 💐
Thesra çok teşekkür ediyorum ☺️
Thesra ya beni kazıkladilar 40tan verdiler aklıma gelince sinir oluyorum halbuki altında yazıyo fiyatı 😂
Thesra merhba bende bundan sipariş verdim eczaneden de damla mı sprey mi bu acaba bide görüntüsü varsa atar msınız
NeclaDefne Rica ederim☺️💐
Thesra ya sabah eczaneye uğradı eşim 3,5 aylık bebeğe bu damla ağır gelir demiş eşim de almaktan vazgeçmiş sizin bebeğiniz ne kadarlık acaba?
alicihankus Belki fiyatları artmıştır🤷🏽♀️ Güncellenmemiştir kutunun altında diye olumlu düşünelim bence😀😀
Thesra Yok ya burda aynı zaman da almiş kişilerle konuştum herkese farklı fiyattan satılmış eczacılarda komisyon alıyo artık 😀
alicihankus Ay yok artık🤭 Çok kötüler insan seçiyorlar😒
bglm günde 1 puf dediği 3 damla değilmi canım?
NeclaDefne Benim kızım şuan 14.5 aylık da kullandığımız zaman bir sorun olmamıştı🤷🏽♀️
NeclaDefne biz 1 aylığız. Ocean 400 IU kullanıyoruz. Çok da rahat Kaka yapmasına yardımcı oluyor
Bende coledan kullanıyorum gaz sorunumuz bizim de vardı gaz yapmadı bizde
Thesra anladım çok teşekkürler eczacı hem tanıdık hem iyidir yani bir de niye satmak istemesin dedi eşim yapacak bisey yok devletin verdiğini de kullanmak istemiyorum ama başka yol gözükmüyor sanırım. Ya da muadili başka iyi bir damla önermesini istiycem kendim çıkabilirsem.