ikibabybirmom Kızlar bebeklerinize hangi şampuan ve deterjanı kullanıyorsunuz bebeğimin cildi çok hassas hangi deterjani ve sampuani kullanmalıyım
leynanin_pembemantosuu ikibabybirmom dalin şampuan alerji yaptı 9 ay 23 günlük oğlum ilk günden beri uni baby şampuan ve detarjan kullanıyorum çokda memnunum
dontsleppyunhappy ikibabybirmom bana doktor minoris bebek detarjan ömerdi, alerjik çünkü. Şampuan mustela stelatopia kullanıyoruz köpürmeyen.
ikibabybirmom leynanin_pembemantosuu Ya benim bebeğinde 1 ay 19 günlük şampuani üni baby deterjanda duru granül Matik ama vücudunda isilik gbi kizarikliar oluyo onumuzdeki Hfta doktora götürücem ama acaba sampuandan deterjanda mı acaba diye dusundum
leynanin_pembemantosuu ikibabybirmom şampuan alerji yapıyorsa yıkadıktan hemen sonra kızarır vicudu eğer deterjansa yıkanmış şeyleri giydiğinde yapar deterjansız yıkamayı deneyim birde yada değiştirin markasını ☺️
Vanilya ikibabybirmom İkisi de iyi kaliteli ürün. Doktor tavsiyesi ile alerjik kızıma mustela ve siveno aldım memnunum. Teni çok hassas. Hemen tahriş oluyordu. Hiç riske atmadan doktora danışıp bunları aldım iyi ki almışım
ikibabybirmom leynanin_pembemantosuu Ya deterjansizda hiçbir lekesi çıkmıyor bazen altını degistirjrken falan tam kaka yapıyor batıyor üst baş leke çıkmıyor deterjan olmayınca da 😊