Edaa28 4 aylık kızım var bugüne kadar hipp mama kullandık fakat artık 2 günde bitiriyor bir kutuyu ve maddi olarak zorluyor bebelac gold a gecicem direk mi geçim yoksa arada hipp ve bebelac karışık mı vererek ?
dontsleppyunhappy Edaa28 oluyor, elinde kalmasın. Bende bebelectan aptamile öyle geçmiştim. Yani tek farkı ilk kullandıgımı kaç içiyorsa 90 mesela 60 yaptım 30 diğerinden verdim, diğer öğün 30 yaptım 60 yenisinden.
Bayezidin_annesi Edaa28 bizde hipp bebelac gold gaz ve kusma yapmisti sma da da kakasını 6 7 gunde bir yapiyordu şimdi bende bebevitaya geçtim kusma da az denecek kadar az ve kakasını günlük yapiyor bizde sırf mama kullanıyoruz 4ay 22 gunluguz zorluyor tabi diğer pahalı mamalar severek iciyor deneyebilirsin binde ve ebebekte satiliyor 40 TL
Baharkokulum Edaa28 valla ben bir ara denedim ama son damlasına kadar kusup öyle uyuyordu. 😔 bebelac hipp e göre fazla kalitesiz diye düşünüyorum. Ama umarım senin bebeğin sever.
Nuray23 Edaa28 karisik verebilirsin. Bir ogun hip diger ogun bebelac . Az verecegin zaman hipi cok verecegij zaman bebelaci verebilirsin. Bende sma kullaniyorum cokta memnunum ama dediginiz gibi maddi olarak zorlamaya basladi buyudukce. Bende bebelac a gecmeyi dusundum ama kabiz ve gazi olursa diye korkumdan gecemiyorum.
Bayezidin_annesi Edaa28 İlk hipp kullandım aşırı gaz oldu bide kolikti oğlum felaket oldu Bebelac gold geçtim oda aynı gaz ve kusmalar devam etti son bebevita kullaniyorum kusma baya baya yok oldu ve gaz yapmadi
Keskeuyusamm Valla 8 aydır hipp kullanıyoruz evet çok pahalı ama diğerlerini hem kızım içmiyor hem de arasında fark olduğunu düşünüyorum sma aptamil baksan