Dorukuzey Eymeneslemim 12 nisanda 35 haftalık dogduk tüm kontrolleri yapıldıı memeyi boşaltamıyor ondan sagmak zorunda kalıyorum onun haricinde prematüre bebek degil gözümde
Roseses 36 prematüre sınırı tam prematüre sayılmayabilir bile belki de, kızım 34 haftalık doğdu 2700 gr olarak, 10 gün kuvozde kaldı hastaneden çıkarken 2400 gr.dı. Benim kızıma bile tam prematüre diyemeyiz demişti doktor
1prens1prensess Roseses anam🤦🏻♀️Benimki prematüre değil ama 39+3 olarak 2.400 doğdu🤷🏻♀️😂ne kadar küçükmüş
Roseses 1prens1prensess kilosu az doğmuş ama belki sizde minyonsunuzdur genetik birazda ben de eşimde iri yapılı insanlarız kızım da hemen arayı kapattı çok hızlı gelişti doğum sonrası da,
Papatyaninannesii Eymeneslemim yakalıadı fiziksel olrak 5 ay için iyi ama aktivite olarak bilmiyorum 5 aylıklar nasıl 🤷🏻♀️😅 zor dönüyor yani canımistemiyor döndü bikaçkez, kafasını tutuyor oyuncaklara uzanıyor aşıyor oynuyor sanırım yakaladı 🤷🏻♀️
Deletedmom_64 Eymeneslemim 30 ekim 36 haftalık inanın öyle hızlı büyüyorlar ki insanın aklı almıyor küçük olanlar daha mücadeleci