Minnak23 Kızlar sizce dağıtmak için ne gibi bi hediye olabilir şans bilekliği siparişi verdim başka ne olabilir sizce kızımın dogum günü için
SeverusSnape Minnak23 1 yaş doğum gününde bu ikiliyi hediye etmiştik. Kurabiye ve makrome anahtarlık. 2 yaş doğum günü için gökkuşağı magnet yaptırmaya karar verdim. Kendim yapmayı denedim ama uğraşılacak gibi değil.😅
Minikpandailay Minnak23 Ben makrome anahtarlık ve magnet yaptırdım kızımın doğum günü için. Sans bilekliği de olabilir bende bı düşüneyim bunu 😌
birprensannesi0208 Minnak23 ben oğlumun dogumgününe set olarak yasini şerif dualı magnet ve tesbih seti kese içinde yaptırdım birde böyle kücük şişelerde süs yaptırdım sabırsızlıkla o günü bekliyorum 💙😍
SeverusSnape Minnak23 kurabiyeler instagram cmcpatisserie. Çok ilgilidir sahibi Ece Hanım. Denizkızı kalıbı yoktu kendisinde, ben model olarak beğenip atmıştım. Sağolsun aynı kalıbı bile yaptırdı.😊 Makrome anahtarlıklar da instagram mu_fu_atolye.😊
Minikpandailay Minnak23 Kendi ablam yapıyor canım ona yaptırdım makromeleri ve magnetleri foto atayım dur
ebrarin_annesi Minnak23 uygun fiyatli magnetler var cok hosuma gitti benim tanesi 2 lira gbi biseydi 😊 bende yaptrcaktim aslinda ama bizim 2 yaş oldugu icin abes mi olur acaba diye vazgectimm🤗