Laden Busragokceberra a101 dekinden kullandım 1,5 yıl. Çok güzeldi çok memnun kakmıştım. 4-5 çocuk daha büyütür o kadar da sağlam. Fazla para vermeye gerek yok bence🥰
heyecanlibiranne_ Busragokceberra ben İkea gibi hafif şeylerin kullanılmamasından yanayım. Çocuğun hareketi çoğaldığında kendini düşürebilme ihtimali olacağından. Ben Chicco Polly Start aldım. Hayvanlı figürleri var. Evet biraz pahalı fakat ömürlük bi ürün. Oldukça ağır ve fonksiyonları da şahane. Her şey düşünülmüş. Yeni doğan bile yatırılabiliniyor yani. Daha ne olsun. En başından beri gerek koltuk, gerek mama sandalyesi, gerek oyun alanı olarak kullandığım harika bir sandalye 👍
1203gb İkea antilop kullanıyorum.Hafif,kolayca kaldırabileceğiniz,kolay temizlenenen bir model almanızı öneririm.Ben memnunum ikeadan.Az kaldı kendinden minderli 3 kademeli eğilen katlanan bir şey alacaktım.İyi ki almamışım diyorum.
Begooo 1203gb kesinlikle katılıyorum çok hafif portatif aşırı kullanışlı iyi ki ikea antilop almışım devrilme tehlikeli hiç yok nerdeyse yerinden oynadığınu görmedim. Kolay temizleniyor. Fiyatı da çok yüksek değil.
Begooo heyecanlibiranne_ mama sandalyesinde oyun veya yatış pozisyonu olmasına ne gerek var anlayamadım, bebek yemek yiyecek orada.ayrıca bahsettiğiniz marka ve model herkesin edinebileceği fiyat da değil. İkea hafif olduğu kadar sağlam. Kızım hiç devrilme tehlikesi yaşamadı gayet de hareketli üzerindeyken
Bal91 Begooo bende yarın ikea gidip alöayı düşünüyorum genel olarak herkes çok memnun çocuk zaten hep orda oturacak hali yok ya iş görsün rahat olsun yeter İnternet fiyatı pahalı mağazada daha uygun
zeyzey77 Busragokceberra Plastik modellerden kullanıyorum . English homedan almıştım ama bayağı zamandır yok onlardan. O modeller rahat oluyor temizlenmesi kolay oluyor
1203gb Busragokceberra hayır yok ama trendyolda 100 liraya satılıyor.Kendinizde yapabilirsiniz biz öyle yaptık.Ya da küçük bir sehpa koyabilirsiniz ayağının altına.Annemlerdekine öyle yapıyoruz.
heyecanlibiranne_ Busragokceberra valla öve öve bitiremem çünkü tam anlamıyla bir mama sandalyesi. Tüm beklentileri karşılıyor ve yerinde ağır yani. Çocuk tepinse de üstüne de çıksa mümkün değil bir şey olmaz (ki tanıdığım var bu şekilde kullanıp, şu an 4 yaşında olmasına rağmen hala aktif kullanan) tercih sizin 🥰