Areninannesiii Prospan oksuruk surubunu kullanan varmi aranizda kizlar yeni aldim kullanmaya baslicam oglumun kuru oksurugu var😔
yuksekipek Areninannesiii ben kizima kullanmistim gecen sene cok iyi bi surup 2 gunde farkedilir derecede azalmisti oksuruk geciriyor kullanin
eslemsiii Areninannesiii hamileyken ben kullanmıştım doğumdan sonra da 9-10 aylıkken kızıma kullanmıştım güzel bi şurup bence hemen etkisini gösteriyor
Areninannesiii yuksekipek ay insalah canim 7 aylik oglum sizde gunde 3 kere cay kasigi seklindemi kullandiniz
Lutennaa Oğlum 6,5 aylıkken kullanmıştık biz de sabah akşam tok kendi ölçeğinin çeyreği -sanırım 2,5 ml - şeklinde. İki üç günde geçmişti öksürüğü
Areninannesiii Lutennaa evet canim icinde olcu var 2.5 ve 7.5 seklinde ben bilemedim cay kasigi seklinde verdim gormedim olcu kabini az gelmemistir insallah 7 aylik
Ulku_06 Areninannesiii Kullandım. Çok faydasını gördüm. Bebeğim rahatladı hemen. 3,4 günde etkisini gösterdi
Lutennaa Areninannesiii biraz az olur sanki çay kaşığı ölçmedim ben ama doktor nasıl önerdiyse doğrusu odur diyelim 😊
Elifaydn Areninannesiii kaç aylık canım bebeğiniz benim doktorum o tarz şurupları önermiyor. Daha doğrusu 3 yaş altı şurup önermiyor . Öksürük için sabahtan tereyağı eritip pekmez ile karıştırıp ılık bir şekilde bir kaç tatlı kaşığı yedirirseniz hemen keser
Babys1 Areninannesiii bende 6 aylık kızıma günde 4 kez kullandım. Çok iyi bir şurup. Sarmaşıktan elde edilmiş alkol ve şeker yok içinde çok etkili.
Areninannesiii Babys1 gunde kac kere kac olcek verdin cnim ben cay kasigiyla veriyorum gunde 3 kere azmi gelir acava 7 aylik oglum