KA16 8 ay 12 günlük oğlum var baş çevresi 46 evde kendim baktım mezurayla üst sınır 47 doğduğunda 35 1 aylık 39 2 aylık 39,5 4 aylık 42 6 aylık 45 8 aylık 46 bunlar hep ebenin aldıkları sağlık ocağında normal mi?
yuksekipek KA16 uygulamanin bebek takip bolumunden bakabilirsiniz erkek bebeklerin ust siniri 48 diye biliyorum erkek bebeklerin gelisimi biraz oncen gidiyor demisti bizim ebemiz. Benimde oglum var 2 aylik olacak 5 gun sonra. Bingildagi kapanmak uzere aciklik var ama az kalmis onemli olan bas cevresiymis dogumda 36ydi suan 39.4 dedi hemsire biraz büyümüs dedi bende korkuyorum.
Esma-34nur KA16 benimde bebeğimin kafa yapısının büyük olduğu söylen di. Genetik olabileceği ayda 2 cm den fazla büyüyorsa sorun olabileceği ve her ay kontrol altında tutulup ultrason çekilmesi gerektiğini kafa büyüdükçe bıngıldak ta genişliyor asıl önemli olan 18 aya kadar bıngıldsdsın kapanması olduğunu söyledi doktor altı aylık bebeğimin baş çevresi 46 cm.
Prensannesiii00 KA16 benim oğlumun daha hamileyken 4 hafta önde gidiyordu ölçümleri doğdu hep önde gitti doktorumuz genetik olduğunu söyledi