sokomel kızlar bu lcw trendyoldan çıktı mı ya ne güzel alıyorduk şimdi kendi sitesinde 250 limiti koymuş ücretsiz kargoya. şaka gibi. bu saatten sonra lcw ile aramız bozulacak sanırım 😂 ya da pandemi azaldı diye gidip mağazadan alacağız.
Haziran98 sokomel ayrıldı canım görümcem lcw genel müdürlüğünde çalışıyor o söylemişti bana ama yeni değil bir kaç ay oluyor
S-oy sokomel evet lcw kendi sayfasında duyurdu bir kaç hafta önce tek online satışını kendi sitesi üzerinden yapacakmış diye
17112020 Bi ara kargo her daim ücretliydi sonra 250 tl oldu limit…bu kargo işini ayarlamalari lazim cok vazgecen var sonucta en cok satan markalardan biri
Cheddar sokomel evet iki 3 aydır yok trendyolda. 250tl üzeri kargo bedava olmasıda çok komik bu kadar mı düştü yani koskoca firma 😏
Pamircik Sitesi de o kadar kullanışsız ki. Trendyol’dan almak 10 dakikamı alacaksa lcw’ye yarım saat harcamam lazım. Zaten ucuz da değil artık 2- parça alınca bir bakıyorsun 200-300 lira olmuş 😳
sokomel Pamircik aynen çok kullanışsız. trendyolda dediğiniz gibi iki dk. alıyorduk yorumlarda kalıcı büyük küçük kalitesi vs her bilgi vardı. 90 liraya mayo alacaktım ama 250 limitini görünce vazgeçtim kargo ödemekten nefret ederim😂
Zlm sokomel 😄😄 kargoyu tamamlayan ürünler ekle sonra değişim yap mağazada hediye kartına yuklesinler bir sonraki alışverişte hediye kartından ödeme yaparsın
Vanilya sokomel ayrıldı canım trendyoldan uygulamasından siparş veriyordum ben zaten çünkü daha fazla çeşit oluyor
Pamircik sokomel aynı şeyi ben de yaptım girdim baktım mayo alacaktım vazgeçtim 😁 ey lcw duy sesimizi.
Mirac_bbk sokomel mağazaya hafta içi gittim 2 kez 20 kişi vardı kasa kuyruğunda hep böyle kuyruk oluyor