Biricikkizim Trendyoldan Ayna sipariş vermiştik bugün geldi ama köşesi kırık geldi bende salak gibi kargocunun önünde kontrol etmeyi unuttum adam gitti açtığımda kırık olduğunu gördüm geri alırlar mı acaba bilgisi olan var mı ?
mavera95 Biricikkizim Trendyol asistana yazın hemen ürünüm kırık geldi diye resimleri istiyorlar iade alırlar tabiki ben hep oyle yapıyorum. Kırık ürün gelince
kubosunatlasi Biricikkizim kargosunun yanında açsanız bile karşı taraf sigorta yaptırmadıysa ürüne hiç bişey yapamıyorsunuz. Trendyolda satıcıya soru sor bölümü var ordan sorun mutlaka yardımcı olurlar yada müşteri hizmetlerinden talep oluşturun
Deletedmom62626 Biricikkizim kırık gelmesi sizin hatanız değil taşıyan firma ve kargolama yapan firmanın hatası Trendyol asistana yazın iade talebi oluşturun.
Biricikkizim mavera95 ama telefon numaramı yanlış yazdığım için kargo numarası gelmedi bana adam kargo numarasıni istedi gelmedi deyince numaran yanlış yazmissn dedi TC kimlik numaramı aldı gitti benden kargo numarası isterlerse bir sorun olur mu acaba
mavera95 Biricikkizim telefon numarasıyla alakası yokki onlar sizden resim isteyecek zaten orda belirtin numara yanlışlığı olduğunu ilgilenirler