Girlpower Şöyle ana kız takım giyeceğimiz bi mayo-bikini arıyorum bildiğiniz var mı bulamadım bi türlü😅 6-9 veya 9-12 ay 👀
nursocum Girlpower buse yıldızla kızı yade giymişti bayıldım ama çok zor bulunan bişeymiş geçen gün paylaşmıştı ama oğlum olduğu için çok dikkat etmedim 🥲
Girlpower nursocum 2-5 yaş çocuk için falan çok model var ama bebek için bulamıyorum bi türlü olmadı aynı desen veya aynı renk bişey alırım artık😅
Girlpower Vanilya bebeğim 2 saattir uyuyor ben de 2 saattir bakıyorum boşuna 2 saatim çöp oldu resmen 😂
Vanilya Girlpower dolap uygulamasındaki butikler veya yapsatçılara bile baktım yok canım. Mesela 1 ay sonra teslim diyen de oldu. Ne yapayım onu. Ama şimdi mesela 15 aylık seneye yaptırıcam artık
Girlpower Vanilya seneye yaptırmana bile gerek olmaz 2-3 yaş için anne bebek modelleri oluyor hazır :))
Medusafer Girlpower benimde kizim 11 aylık bende çok araştırdım ama anne kız bikini kombinleri hep 2 3 yaştan başlıyor maalesef ancak aynı renk veya yakın desende bulunabilir inşaat seneye yapcam ben