ikicocukcokcocuk Kızlar selam. Benim bebeğim 8 günlük gündüzleri uykusu çok iyi gece 2:45 oldu mu gözler açılıyor sabah 5:30 da anca kapanıyor bunu alışkanlık haline getirdi sanırım düzelmesi için ne yapabilirim gündüz uyandırsam mesela olur mu
Htckrkyl ikicocukcokcocuk gündüz uyumayan bebek gece hiç uyuyamıyor çünkü huzursuz oluyor ve bu gece uykusuzlugunu beraberinde getiriyor. 77 günlük oğlum ve son 1 aydır uyku düzenimiz hiç yok gündüz saatlerce sallıyorum ama sürekli ağlıyor uykuya geçemiyor dolasıyla gece de sabaha bir çıkıyoruz ben bir yolunu bulamadım artık sabırla bekliyorum düzelmesini 😒
hazalikom ikicocukcokcocuk bizimde öyleydi sonra gündüzleri oyaladım. Ve salonda takıldım uyuduğu zamanda salonda uyudu. Gece gündüz ayrımını yapmaua çalıştım. Gece uyandığında hiç konuşmadım ışık açmadım. Öğrendi 10. Günden beri akşamları rahat uyuyor.
sdyrnkgn 8 günlük bebek daha doğduğunun farkında değil. Anne karnındaki alışkanlıklarını sürdürüyo. Hiçbir şey yapamazsınız. Öğrenme aşamasında değil henüz. O zamanla değişecek hem de defalarca