Mucize-1 Kızlar kanguruyu ne zaman kullanmaya başlayabiliriz 1 aylık bebişim var çok heves ediyorum kullanmak için ama henüz küçük onu kullanmak için ve çok kullanışlı rahat oluyor mu acaba nerelerde kullanıyorsunuz birde biz heryere arabayla gittiğimiz için
busrasilra14 Mucize-1 ben cok korkiyordum kangurudan birsey olur duse diye guvenemiyordum o yuzden hic kullanmamistim. Ama bebegim 4. Aylik olduktan sonra disariyi gormek istiyor diye takmaya basladim. 6 bucuk aylik bir tosun pasam var 😅 belimi buksede tasiyorum onu ve kanguruda gayet güvenliymis 😅😅 ne zaman baslanir yalnis yonlendirmeyim ama saglamligindan endise ediyorsan sende benim gibi etme 😅 gayet saglamlar 😅
Seyma_29_ Mucize-1 4 aylıkken kullanmaya başladım çokta severek kullandık ama 7. Aydan sonra bıraktım çünki sıcaktan ötürü terleme oluyor. Ben solomombaby kullandım yenidoğan aparatı ile alırsanız kullanabilirsinizilk 3 ay. Tabi siling kullananlarda var onlarada bakabilirsiniz
Koala06 Mucize-1 Yenidoğan aparatı varsa kullan bence çok rahat oluyor. 2.5 aylık oğlum evin içinde bile bazen onu kullanıyorum işlerimi yaparken. Bebek arabasında hiç durmayıp sürekli ağladığı için kanguru benim kurtarıcım oldu resmen dışarda dolaşırken🌸 bizde her yere arabayla gidiyoruz ama piknik alanına avm ye falan gittiğimizde hoşuna gidiyor oralarda kullanıyorum
Mehruyan Eğer yenidoğana uygunsa bence alıştırın küçükken. Benim oğlum 3 aylıkken aldım durmuyor içinde alıştıramadım. En güzeli küçükken alıştırmak 👍🏼 tabi sıcakta Zor olabilir