Azsekerlikahve Mangal piknik saat 9sınırlaması vs. Hepsi kalktı mı? Hangi yasaklar var yada varmı? Bilgisi olanlar bilgilendirsin lürfen..
htceee98 Azsekerlikahve kalkti canım hicbir yasak kalmadı.kalktigi gibide zamlar geldi şaka gibi herşey
ikiprensannesi_gul Azsekerlikahve yasakların kalkmasından ziyade bu yaza tamamen bir finishle başlamak isterdim keşke yasakların kalkmasına sevinebilseydim 😒
Azsekerlikahve ikiprensannesi_gul haklısın tabi ama insanlarda bi yere kadar eve tıkılıyo. İu havada kim ister evde oturmayı. Aşı gelsin diyoduk şimdi onuda vurunmuyolar napalım
iki_prens_annesi Mom356 aynen ya bazen bos sokakta maskemi indiriyom kalabaliga girince geri takiyom salak oldm iyice hawa sicak nefes alamiyom ama şöyle bir şey var bulundugum yerde hic kimse maskeli degl bi tek bn uzayli gibi dolasiyom 🤭😂😂🤭
Mom356 iki_prens_annesi hahah onu bende yapıyorum kimse olmasını maskemi indiriyorum ama ben mecburi takıyorum hamilelikten dolayı
iki_prens_annesi Mom356 hadi ya hayirli olsn allah kucagina almayi nasip etsn dikit etmk lazim tabi 🤗