MMuratHan Kızlar 44 gün önce doğum yaptım basur çıktı doğumdan sonra patlıcan Sapı kaynatıp içtim sıcak suya oturdum ama geçmedi emziriyorum da eczaneden alabileceğim etkili bir ilaç var mı ya da deneyebileceğim farklı bişey var mı lütfen yardımcı olurmusunuz
Lina_Deniz MMuratHan isimlerini bilmiyorum ama bi zaman bende kullandım. 2 tane krem vermişti eczacı. Birini iç kısmına doğru sürüyordum diğerini de hemen üstüne. Bi de kabız olmamak İçin bi kapsül vermişti. İyi de geldi. Hangi eczaneye sorsanız verirler bence canım. Geçmiş olsun çok
Taze-Anne28 MMuratHan bi tane krem var progent mi ney eczacıya sorsanız hemen verir zaten tek bi kremi var çok iyi geliyor
TheBaby MMuratHan Genel cerraha gidiyorsunuz. Kontrol ediyor. Dış basursa hemen boğup içini boşaltıyor. Ben hamileyken yaptırdım. Çektiğinize değmez. Ha istemem derseniz krem veriyor. Ama iç ve dış basur kremleri farklı. Bunu bilmeden ilaç kullanmakta geçirmez. Bunada sadece genel cerrah bakıyor.
MMuratHan Taze-Anne28 Proctolog diye bir krem verdi canım aldım saat 12 gibi kullandım etki etmeye başladı rahatladım baya
Balboceginannesi TheBaby merhaba hamileyken mi muayene oldunuz. Bende de şuan var. 5 aylık hamileyim çok zorluyor ama doktora gitmeye korkuyorum 🥺
TheBaby Balboceginannesi Korkacak bişey yok. Ben 7 aylık gebeydim gittiğimde. Hiç acıyan bi işlem yapmıyorlar zaten
Balboceginannesi TheBaby teşekkür ederim. Randevu alayım genel cerrahiye o zaman. Doktoruma söyledim krem vs yazar mısınız diye. Genel cerrahiye gitmen gerekiyor demişti. Korkumdan gidemiyordum. Biraz cesaret verdiniz çok sağolun 🌺😊
F-Betul MMuratHan Mutlaka doktora gidin daha başındasınız ihmal etmeyin makat hastalıkları çok zor doktor tavsiyesi alın.