Bayezidin_annesi Elfbc 3.5 aylikken yavaş yavaş dönmeye basladi4 ayda dönüyordu şuan 4.5 aylık tur atiyo valla bıraktığım yerde bulamıyorum 😂😂
Elfbc Herkese yanıtları için tek tek teşekkür ederim 🙏 benim de oğlum üç buçuk aylık bu hafta dönmeye çalışıyor yeni başladı, tabi ki her bebek bir olmaz ama genel olarak bebekler ne zaman döner bilmediğim için sormak istemiştim ☺️ Herkesin bebeğine 41 kere maşallah 🧿☺️ aloeverrra KA16 busrasilra14 Ruzgo35 Asafeymeninannesii Ruzgo35 Papatyaninannesii Ayalayay Feyzosunannesi semaahmet Srhtzlyh oyaacool Banshee Alpmom16 Keniavu prensler_-_ Epifenomen-gkc deniz_s Sevda6767 htceee98 nneslihan Bayezidin_annesi mombeto
deniz_s Elfbc benimki su an kolunun ustune yan donuyo ama yuz ustu donmedi hala ilk boyle mi oluyo bilmiyorum 3 ay 11 gunluk
Epifenomen-gkc Elfbc Benim kızım dönmeyi sevmiyor kızıyordu, tam olarak 6ya19 günde döndü tam tur ama dönmüyor hala pek ara sıra. Oturmayı dhaA erken öğrendi 🤗
Alpmom16 Elfbc 3,5 aylıkken yavaş yavaş dönmeye başladı şimdi 4 aylık tam dönüyor bir de yön değiştirerek dönüyor 😂 yukarı tarafa bıraktıysam bi bakıyorum aşağı tarafa doğru dönmüş ittire ittire kendini ilerlemeye de başladı 😂😂
Banshee Elfbc 3 buçuk aylıkken başladı şu an 5 aylık göz açıyor dönüyor hemen asla tek bırakamıyorum koltuk altlarına falan giriyor döne döne sürüne sürüne 😬
Srhtzlyh Elfbc 5 ay 20 günlük oldu kızım hâlâ dönmüyor. Çabası bile yok hatta😅 takmıyorum ama illaki dönecektir
Papatyaninannesii Elfbc 4.5 ayllıkken döndü şuan 5ay5 hün yoplasam 5 kere anca donmustur dönmek istemiyor 🤷🏻♀️