Ayazinannesiseyda Bebeğim uyanık olduğunda şarkı açıyorum ona söylüyorum masal okuyorum dil gelişimi için renkli kartlar gösteriyorum eline vermeye çalışıyorum sık sık kucağıma alıyorum gelişimi için sizin yaptıklarınız neler
zeynepduha Ayazinannesiseyda oyun halısında çok az da olsa vakit geçiriyor sonra yüz üstü aktivite yapıyoruz ona kartları gösteriyorum masal okuyorum bebeğim 3 aylık ☺️
Fgnaldmr Ayazinannesiseyda benım bebeğim suan 42 günlük ama şimdiden bende akşam uykusu için masal okuyup nınnı açıyorum. Onun dışında montessori mobilleri var onları izletiyorum, parmak oyunları oynatıyorum yeni yeni anlıyor. İlk 3 ay oyun olarak parmak oyunları öneriliyor bebeklere bunu da ekle rutinine.
Taze-Anne28 Ayazinannesiseyda bizde tam 2 aylığız çok bir şeyden anlamadıkları için yapabildiklerimiz kısıtlı 😁 zeka kartları ve çıngırağımız var onlarla baya vakit geçiriyor. Bu ara dönence çok ilgisini çekiyo hemen otomatik dönence siparişi verdim 😃 benim boncuklu bi bandanam vardı ona deli oluyor onu salladım mı kıpır kıpır 😊 babasıyla daha çok fiziksel aktivite yapıyolar lunapark gibi bi babası var 😃