Karel10 Aysezengin benim vaktim olsa hemen olurum. 🙏🏻 nasıl işliyor. Canlı yayınları doğru düzgün izleyemiyorum bile
Aysezengin Karel10 ya inanın 7 aylık bebekleyim elinizden ne geliyorsa istedikten sonra Allah denk getiriyor bişeyler kızımı sallarken bebek ormeyi öğrendim ya da kermes yaptım geçen hafta 10 bune yakın para topladım tokalar ördüm Bi şekilde oluyo inanın ve param bereket buluyor
Furkim Karel10 ya ben de bir şey yapamıyorum gerçi daha 1 gün oldu ama diğer günlerden farkı yok. Herkese mesaj atıyorum durumlarımda paylaşıyorum. Çevreme anlatıyorum ben de pek aktif olamayacağım belki ama uzak da kalmak istemiyorum
Karel10 Furkim ben zatenn uzak kalamam Arelden resmen 2. Çocuğum Arel oldu. Çevreme, aileme önüme gelene anlatıyorum. Az önce Tweeter dan çok kişiyi tag ledim Arelin videosuna. Kimine mesaj ve mail attım. Elimden geleni yapıyorum. Ama yetmiyor
Karel10 Aysezengin sanırım deniycem. Umarım yetebilirim. Iste bebeğim çok huysuz olduğu için burayı ve Twitter ortamını hareketlendirmeye çalışıyorum.
Karel10 Hadi arkadaşlar. @areleumutol lütfen yardım, paylaşım, yeni güne biseyler yapalım happy Kids anneleri olarak
Furkim Haluk Levent bugün SMA’lı Mirza bebek için canlı yayın yaptı şimdi de yayını instagram sayfasında ve nerdeyse 84 bin kişi görüntülemiş. Her gün bir bebek için yayın yapacak sanırım. O kadar mutluyum ki bütün bebekler kurtulsun hiçbir bebek acı çekmesin. Allah Haluk Levent’ten razı olsun gerçekten büyük adam. Ve ne tuhaf bıçak kemiğe dayandıktan sonra devletin yapmadığını bir sanatçı yapıyor normalde bu işlerin böyle mi olması gerekirdi..