NehirGuven Kızlar kızım 7bucuk aylık yumurta peynir yemıyor kahvaltı olarak. Yogurta yemıyor mesela süt urunlerı yemek ıstemıyor hic bırsekılde. Kahvaltı olarak herrobabyın karısımlarını kulananlar varmı aranızda kızlar alıp yedırmekte tereddute kaldım
Burcu35 NehirGuven yumurta sarısı biraz peynir 1 tatlı kaşığı pekmez 1 yemek kaşığı suyu karıştırıp öylede verebilirsiniz pekmez girince beğeniyolar 😊
cerenduran NehirGuven ben bir kere denemiştim kilo aldırır umuduyla. buğdaylı bilmem nesi ama sevmediği gibi kabız da yapmıştı. pankek fln deneyebilirsiniz
Rengin NehirGuven ben yulaf ununu su ile pişirip içine yumurta sarısı ve evde yaptığım lor peyniri karıştırıp veriyorum böyle bi deneyin isterseniz. Pekmez için falan erken değil mi ya 🙄
Gizemmyigit Burcu35 bencede pekmez olunca yer☺️ Benm kızımın süt ürünlerine alerjisi var. Peki ben kahvaltılarda ne yedirebilirim?
NehirGuven Burcu35 karısımda yaptım yemedı canım dedıgın gıbı yaptım evde krem peynır yaptım lor yaptım ama ayrıda yemedı karısımda tuketmıyor malsf😅
Burcu35 Gizemmyigit malesef canım yaşamadığım için bir bilgim yok ne söylesem yanlış olur allah korusun. En doğrusunu çocuk doktoru söyler😊
NehirGuven cerenduran peynırı falan onların ıcıne karıstırıp denıycem baska cagrem yok ınsallah yer😀🙏🏼
NehirGuven Rengin deneme yapıcam ınsallah dedıgınız gıbı hergun farklı sey yapıyorum olmuyor ama belkı böyle sever umut😅 cay kasıyla verebılırsınız benım doktorum verebılcegımı soyledı uc gun az az denedım bı yan etkı olmadı hergun cay kasıgı verıyorum sabahları tek yedıgı sey pekmez🤩