maestro Bebeklerinizi nasıl yıkıyorsunuz? 6 aylık olduk küvet artık çok zorluyor. bazen kucağıma alıp duşa sokuyorum, fakat o da çok tehlikeli ⚠️ siz nasıl yıkıyorsunuz? oturak kullanıyor musunuz? önereceğiniz bir ürün var mı?
Deletedmom_36 maestro 2 yasina giricek 5 aylikken oturak almistim gayet memnunum kizimi otuttup kovayla su koyuyorum onune bande banyo dolaplarini siliyorum duzenliyorum o ara kurtaricim☺️
Kmslbgm maestro bende küvetinde yıkıyordum bide yaz diye günde iki sefer yıkıyorum artık iyice zor gelmeye başlayınca banyo oturağı aldım hayat kurtarıcım oldu duşakabinin içine koyuyorum oturtup kilitlerini takıyorum kovaya da suyu doldurup o şampuanıyla oynarken ben yıkıyorum 5 dakikamı almıyor mutlaka tavsiye ederim cnm
MayneymisAltintop Ben kullandım ve çok memnun kalmıştım. O dönem e bebekten 45₺ gibi bir fiyata almıştım. Ama 1 yaşından sonra kullanılmıyor bilginiz olsun.
Gulenes MayneymisAltintop birşey sorcam niye 1 yaşından sonra kullanılmıyor bende alacagimda bilerek alayim
1Yildirim 7.5 aylığız. Babyjem banyo mama sandalyesi aldım iki hafta gayet güzeldi ama şimdi kalkmaya çalışıyor dün çok zor yıkadım. Eline mutlaka bir şey vermek gerekiyor😅
MayneymisAltintop Gulenes boyları uzadığı için sığmıyorlar canım. Kilo falan alınca içine sokup çıkarması zor oluyor
Eymiiii maestro ben küvete su dolduruyorum içinde oynuyor biraz sonra suyu azaltıp yıkıyorum su döküp çıkarıyorum zaten bu aralar her gün yıkıyorum