Musam Dün emziğe alıştırdım avent aldım biberonu wee baby ondan dolayı mı mamayı içmek istemiyor acaba
Melisbugi Musam bizimde bugün 3 üncü gün biberonu kesinlikle almıyor gayet güzel di bu zamana kadar uykusunda zar zor 30 luk içiriyorum 3 ay 9 günlük kızım ne zaman geçicek üzülüyorum çok
Mys01-01 Musam yok cnm benımde bıberon emzık farklı 2 bebegım ılkınde oyleydı senın bebek hızlı topladı senı bılıyorum cekıs gücü kuvvetlendi damak kuvbetlendı agızını degıstır bıberonun
Mys01-01 Melisbugi biberon agızı ıçufak geliyordur canım onu degıs cekıs kuvvete ilerledikçe biberonunda oyle ister bebekler
Melisbugi Musam sanmam bizimde farklı su biberonu wee baby mama biberonu chicco emziğide biri bambino biri wee baby sıcaktan heralde inşallah geçicidir
Melisbugi Mys01-01 değiştim canım ondan değil direk mamayı almıyor su biberonunu alıyor uykusunda besleyebiliyorum sadece
Deryaasya Melisbugi 4. Atak döneminde mene/mama reddi oluyor. Beslenme reddi. Ben de meme reddi yaşıyorum
Mys01-01 Melisbugi ben ilk bebegımde yaşamıştım cnm cok uzun süre uykuda besledım sonra geçti atak gibi düşünün yada karanlık sessız ortam secın orda besleyin zor olan bir yöntem ama alışınca sizede zor gelmeyecek
Melisbugi Deryaasya ne zaman giriliyor bu döneme peki 3 ay 9 günlük kızım baktığımda 3 gün var yazıyordu erkenmi girmiş oluyor 🤦🏽♀️
kaymakliekmekkadayifi Deryaasya bende meme reddi yasiyorum mama veriyim az kalmasin diyorum ama mamayi da 15 20 cc anca zar zor iciyo agzina doke doke iciriyorum
Melisbugi Musam su biberonu wee baby mama biberonu chicco emziğide biri bambino biri wee baby hiç ayırt etmedi şimdiye kadar halada etmiyor ama mamada arızaya başlıyor
Mys01-01 Musam canım simdi biberon ağzın kaç 0 mı 1 mi mesela benım bebegınde senın gibi aynı kıloda dogdu suan 4300 kılosu senın 1 ayda 2 kılı alıyor o zaman 0 ise ağız 1 alcaksın 1 ise 2 mesela o sekılde
Deryaasya Melisbugi 15. Haftada başlıyor diye biliyorum değişkenlik gösterir mi bilmiyorum. Doğum tarihi benim uygulamada 40 haftalık doğması gereken tarihte kalmıştı mesela farketmedim düzenledim bizim de atak dönemimiz değişti. Bir ay sürüyor zaten 🥴
Musam Melisbugi benim bebeğim mamayla besleniyor sütüm yok ama dünden sonra huysuzlaştı mamayı reddetmeye başladı bende emziğe alıştı diye düşünüyorum
Deryaasya Mys01-01 biz de meme reddi yaşıyoruz atak dönemindeyiz sadece uykulu emiyor. Ne kadar sürdü sizin
Musam Mys01-01 hmm bebeğim suan tam 5 kilo ağzını kaç olduğunu nasıl anlayacam bugün avent alacam da ağzı farklı mı oluyor
Musam Mys01-01 mamayı 40 gündür gayet güzel içiyordu aptamil mamada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dün emziğe alışınca biberonu sevmedi sert geldi ucu galiba o yüzden bugün avent alacam biberonu
Melisbugi Mys01-01 denemedim canım sma kullanıyorduk mama reddi yaptı bebelaca geçtik içiyordu şuan yine mama reddi içiyordu 1 aydır değişsemmi yine
Mys01-01 Musam canın chıcco var yavaş akışlı ucu yuvarlak degıl yassı sekılde 2 bebegımde de bunu kullandın tavsıye ederım
Mys01-01 Musam 1 al cnm tam 5 kılo ise benımkı 4300 1 kullanıyorum istersen biberon resmımı atabılırım