Hopyane Selam 13 aylık kızım var yürümüyor kanepelerde tutunuyor ellerinden tutup yürütmeye çalışıyoruz yok ağlıyor korkuyorum bilmiyorum kaynanamla fazla emzirmedigin için diyor ne alakası var emmeyen çocuklar nasıl yuruyolar hem ben kızımı sabah öğlen akşam emziriyorum napmam gerek
Caglarass Hopyane Oğlum 14 aylık. 1 haftadır elini tutunca kendi adım atabiliyor. 13 aylıkken bebeğiniz gibiydi aynı. Korkuyor olabilir üstüne düşmeyin zamanını bilir o 😊 Sütle de alakası yok doğduğundan beri anne sütü alıyo sadece ama bende bekliyorum 🤷😅
emirinannesi17 Hopyane 18 aya kadar normal korkma Canim 18 aya kadar yürümesse bir doktora gozukursunuz biz anneler aceleciyiz hep olsun yürüsün dişi çıksın falan hemen herşeyi istiyoruz oysaki herşeyin bı zamanı var 😄♥️
benim_adim_ebruli Hopyane 18 aya kadar normal, kanepelere tutunup kalkıyorsa ansızın yürütecektir. Israrla yürütmeye çalışmanız, bebeği sıkabilir ve soğutabilir, kendi haline bırakın. Ama kayınvalidenizi bi doktora götürün.
kubosunatlasi Hopyane emmekle ne alakası var ablacım ya ? Her çocuk farklıdır anlayın bunu artık sen yaşıtınla aynı mental yeteneklere sahip misin o doktorsa sen doktormusun o hızlı koşucuysa sen öyle misin . 18 aya kadar normal benim oğlum da 17. Ayında yürüdü çocuğu değil o kaynanayı götürün doktora
Hayalperest_07 Pes ilk defa yürümeyi de emmeye bağlayan Bi kaynana gördük gerçi Her şeyi emmeye bağlıyorlar artık bizimki bir yaşına girmeden yürüdü oysaki sadece iki ay emdi 😃
Arc1993 Hopyane hala emiyor 25 aylık, 17 aylık yürüdü. Benim kendi kardeşim hiç emmedi 9 aylık yürüdü.
hakikizeytinyagi Hopyane Şu kaynanaların ağızını çivilemek istiyorum. Emmek veya emmemekle ne alakası var ya ne cahil bir zihniyet amacı size laf çarpmak
Hopyane hakikizeytinyagi aynen kendi kızı heryerde emziriyor ana ata dinlemiyor ben dakka başı nerdenemzireyim cocugu
mlkalken Hooooyy şu kaynanalara içim şişiyor artık çöş yani yürümeyi de emzirmeye bulmuş.. yahu 19 aylık yürümeyen gördüm bu kadar dert mi dünya üzerinde yürümeyip sürünerek gezen yada dedğiniiz gibi tutunup bir yerde kalan bebek gördünüz mü? Valla ne zaman isterseee o zaman yürüyecek kimse kusura bakmasın gidip bide yürümüyor diye içime dert edemem . Yürür o yürür kimseeyi takma valla bu son günlerinin tadını çıkar haatta o bir yürüsün görürsün seni peşinden koşturacak😂
Azraaa02 Hopyane 1 emmekle alakası yok. Çok bilmiş kaynananız bişi bilmiyor bakmayın ona. Benim oğlum 3 aylıkken hamile kaldım ve memeyi kendiliğinden bıraktı. Oğlum biberon tutmadı anne sütü almadı sadece pirinç unu yedi düşünebiliyor musunuz ? Ve buna rağmen Elhamdulillah çok şükür 10 aylık yürüdü🥰 çabuk oturdu emekledi yürüdü hatta hiç hasta da olmadı. Herkes çok şaşırıyordu. Kızım var bide 10 buçuk aylık emziriyorum mama da VERİYORUM çok geç emekledi yeni yeni kalkmaya başlıyor. Emzirmekle alakası yok bebekten bebeğe değişiyor o. Bide bebeğiniz kilosu varsa ondan da olabilir. Ablamın kızı da 14 aylık yürümeye başladı. Onlar da korktular ama yürüdü yani
3MelekAnnesi3 Hopyane ayy emmekle ne alakası var benim oglum ilk 3 ay dısında hiç emmedi 11 bucuk aylıktı yürüdü ayrıca yürüme evresi bebege baglı biz istesekte önceleri de ki engeli kendileri asmadıkça yürümezler Allah izin verince de 1 dk durmazlar zaten korkma daha 13 aylık diyosun yasını 1 ay gecmiş 18 aya kadar vakti var sen üstüne düştükçe bebek daha cok kaçar dikkat et korkutma
Ikram Hopyane ay salak saçma konusmasn o kaynanan ne alakası var cahiller işte bu eskiler benm kızımda gec yürüdü yürür merak etme Allahm yarabbim
HeartShapedGlasses Hopyane Kaynanalar herşeyi süte bağlamaya bayılır boşver sen yürür elbet her bebek farklı