Cansell123 Kızlar merhaba daha 5 günlük bi anneyim bebeğimde sarılık mevcut pazartesi doktora götürecem ama yinede size bi sormak istedim sizce ne zaman geçer sarılığı
Emirata3728 Cansell123 canım yuksek degilse emzir surekli gecer ama yuksekse benim oglum birgun yatti hastanede oyuzden surekli emzir
Kmslbgm Cansell123 geçmiş olsun cnm çoğu bebekte yaşanan bir durum.Benimde bebeğim olmuştu ve bütün gün uyurdu doktor sarılık uyutur ve aç oldukça da hali kalmaz sürekli uyur sen sürekli uyutmamaya çalışcaksın aç bırakmıcaksın demişti.Sürekli emzir aç kalmasın çünkü aç kaldıkça sarılık artıyor ve uyku halinden çıkamıyor.Biz yatmamıştık hastaneye çok erken farkedip götürmüştük şükür her kontrolde de düşmüştü sarılığı.Umarım seninde öyle olur 🙏
beyazkelebegim Cansell123 benim bebeğimde de vardı. 20 dakka bir sürekli emzirdim sürekli ama gece alarm kurdum falan 2 günde geçti
Emir_karan Cansell123 sarılık hakkında ütün yaptığımda bni kimse dinlemiyor😞yanlış bişy olsa bnde yapmam zaten .kayınvalidemmm çocuklarının sarılıklarını nasıl geçirdiğini anlatır hep bnim çocuğumda oldu şükür kayınvalidemmm ne dediyse yaptım 5gğne kadar gecti.
CerenArya inşallah yüksek değildir yüksekse yatırırlar benim kuzumu da 3 gün yatırdılar bilirubini 20 yi bulmuştu 3 günlükken
Zeyzey16 Biz de yenidoğan sarılığı atlattık. Çok zordu. Devamlı emzirmek gerekiyor. Emmede biraz zorlandık ama hastaneye yatmadan atlattık çok şükür (sınırdaydı). Eğer emmiyorsa mama vermekten çekinme çünkü sarılık çok fena 🙁 düzelince mama bırakılır.