Ugggg Ya gidiyoruz doktora soruyorum her seyini iyi biseyi yok falan diyo doktor tmm buraya kadar. Ama çıkıp eve geliyorum kafamda bin soru sunuda sorsaydim acaba bu varmiydi için hiç rahat değil başka doktora sıra aldım oda diğerinin aynilarini söyledi demkki bende sorun var
Deletedmom115 Ugggg Ben hamileligimden soracağım bütün şeyi 2 gün önceden düşünüp kağıda yazardım hala da öyle yapıyorum sonra elimdeki kağıdı doktora veriyorum o da sağolsun tek tek cevaplıyor 😂
Deletedmom381 Ugggg bende de oluyor , hemen WhatsApp üzerinden soruyorum , doktorumuz sabırla cevap veriyor sağolsun. Kızımın 2 tane Doktoru var birinden aldığım cevap tatmin etmeyince diğerine de soruyorum 🙈
Ozge_AyazEfee Ugggg hele Bi de bizim ki gibi doktora gidince ağlayan bir bebeğiniz varsa tam bir kabus.😖 O yüzden gitmeden önce sorularımızı not ediyoruz. Ağlaya ağlaya yapılan muayeneden sonra babası onu alıp dışarı çıkıyor bende soruları soruyorum . Daha sonra eğer aklıma takılan Bi şey olursa da WhatsApp tan iletişime geçiyoruz 😊
Merope Ben doktorumuza whatsapp ile soruyorum aklimda kalan seyleri, boyle bir imkaniniz var ise degerlendirebilirsiniz. Ya da buraya yazin.. Artik herkes birer cocuk doktoru burada :)
Ugggg Merope öyle valla çok bilgi edindim burda devlete gituryorum ayriyeten arama imkanım yok istesem verirmi acaba numarasını yakında kimya labaratuar i kurup çişini kanını tahlil etcem bişey varmı diye o derece takıyorum kafama
Deletedmom381 Ugggg biri dogum yaptıgım ozel hastanedeki doktorumuz, diğeri de benim bebeklik doktorum annem beni götürürmüş yaşlı ve çok tecrübeli özel muayenehanesi var ona götürüyorum.