Zeyneppp3 Hanımlar iyi geceler,yaklaşık bir ay sonra nasipse işe başlıcam normal hayatımda eşarp kullanıyorum ama iş hayatımda şal kullanmak istiyorum.Şöyle başta pek hissedilmeyen hafif kullanışlı şık duran marka model önerisi verebilirseniz çok sevinirim
Mariposa Zeyneppp3 eşarp mağazasına gidip seçip alıyorum normalde. İs hayatında neden eşarp kullanmak istemediniz onu anlayamadım ama 🙂
Robinson Zeyneppp3 frescrafs sallarini kullaniyorum ben şu sicak yaz gunlerinde incecik nefes alan pamuklu şallar istiyorsan ince pamuk vual serisini oneririm ama şık olsunda dersen icecream seriside guzel tok duruyor. Ama şu sicak havalarda elim hep ince pamuk vuale gidiyor
Zelalka30i Zeyneppp3 jazz şal canim kesinlikle cok rahat ve terletme falan da yapmaz ben tek kat kullaniyorum ic göstermiyor
Zeyneppp3 Mariposa Eşarp çok seviyorum ama şalıda genelde yakıştırıyolar daha pratik ve rahatmı ederim diye bilemedim😌
Medya @Zeyneppp3 ben yazın pamuklu ya da penye kullanma taraftarıyım çok hafif 🌸 ince keten şallar da var onlar da çok güzel kullanımı rahat