[silindi] Merhaba anneler. Benim bebeğim 1,5 aylık ve emziriyorum. Acaba bu dönemde lazer epilasyon yaptırmanın zararı konusunda doktora danışan var mı? Doktora gitmemize baya vakit var, merak ettim. 🙏🏻
Zeyyy [silindi] bana ilk 4 ay yapmıyoruz sonrasında sıkıntı olmuyo dedi ben gidiyorum 8.ayda başladım
Peren [silindi] hormonların oturmasıda zaman alıyor yapılsa da etkisi olmazsa diye düşünüyorum 🤔 6 ayı geçsin derim canım yine de sen bilirsin
Mekselinamm [silindi] Aaaaa yorumları okudum çok şaşırdım. 3. Aydan sonra gittim yapıyorlar halende gidiyorum ve tüm vucudumu yapıyorum
Bsrsdf Doktor ne der bilmiyorum ama lazer yapan yerler emziren annelere koltuk altını lazer yapmıyorlar sadece. Bende lazere basladim emziriyorsan koltuk altını yapmıyoruz dediler.
Zeyyy [silindi] 2 lazer merkezine gittim ordaki estetsiyen söyledi. Burdada post açmıştım yaptıranların yorumları da vardı.
[silindi] Mekselinamm sanırım güzellik merkezlerinin inisiyatifine kalmış bu konu biraz. En iyisi doktora danışmak. 🤨 çocuğa bir zararı olacağını düşünmüyorum ama belki lazerin etkisi az oluyordur hamilelik sonrası ilk birkaç ayda🙄
Deletedmom47 [silindi] Bi sorun teşkil etmiyor konuşalım bitince normel doğumsa direk girebiliyorsun süt bezlerine olduğu yere yanı bi göğüs kısmına lazer yaptıramazsın .Sezaryansan 4-5 ay bekletiliyorsun dikişlerden kaynaklı o bölge varsa .