firdevstozgun göğsümün ucu çok acıyo artık emzirmeye korkuyorum kanıyo napabilirim acaba bilginiz varmı
Ozdd Lansinohun göğüs ucu kremni ve gümüş kapağı deneyin bi derim zeytin yaağı da iyi geliyormuş onu da duymuştum bir de her emzirmeden sonra göğüsünüzü sıkın sütünüzle ucunu ıslatın nemli kalsın
Hanzade13 firdevstozgun buzdolabı poşetini ortadan ikiye bölün göğüslerinize koyun zaten yapışuyo göğsünüze. Göğüs ucunu nemli tuttuğu için yarayı geçiriyo ben 1 gün yaptım geçti bir daha da herhangi bir şey yapmadım 🤗
Yawrupanda firdevstozgun ben her emzirmede ağlıyordum titriyordum resmen bebeğim 47 günlük we hala geçmedi denemediğim krem kalmadı zeytinyağı sürüyordum oda biraz rahatlatıyor ama geçirmiyor bu gümüş kapakların iyi geldiğini duydum son 10 gündür onları aldım kullanıyorum acısını dindirdi bebek ilk memeyi tutarken biraz acıyor ama eskisi kadar dayanılmıcak bi acı değil onu öneririm istersen linkini atıym bi bak canımm
dml2703 firdevstozgun benimde öyleydi hiç bir şey yapmadım orayı kuru tuttum ve sütyen kullanmadım bir süre evin içindeyken kesinlikle en doğal tedavi bu bence
Yawrupanda firdevstozgun her emzirmeden sonrada kendi sütünüzü biraz sürün oda iyi geliyor bide sıcak suyla arada yıkayın masaj yapın rahatlatıyor Allah ikimizede bütün annelere şifa wersin inşaAllah 💜
Cagnar firdevstozgun doğru kavrama üzerine çalışmalısınız çünkü doğru kavrama ile emzirme olmadan iyileşme olmayacak veya yaralar tekrar açılacaktır
3subat Kullanmadığım krem kalmadı en iyi gelen madecasol krem oldu 2 güne bir şey kalmaz Allah’ın izniyle. Her emzirmeden sonra sürün ve öyle açıkta kalsın biraz emzirme sırası gelince güzelce yıkayın ılık suyla geçmiş olsun 💐
Nehiiir Kendi sütünüzü sürün emzirdiğim dönem gümüş kapak kullandım aşırı rahattı bir daha hiç yara olmadı
Keremikoo firdevstozgun sari kantoron surebilirsiniz. Yada sutunuzle gogus ucunuzu yumusatip gumus kapak kullanin. Gumusun iyilestirici etkisi oldugundan acinizi hafifletir.
Maliki firdevstozgun göğüs kalkani al kesinlikle hava alır iyileştirir kantoran yagi zeytn yagı tahın. Yagi sur yada madecasol bepantol karıstr