Bebişlerini ilk ne zaman oturttunuz 😊
esoo doktorumuz gelişiminden dolayı 4. Ay kontolünde artık yavaştan oturabilir dedi suan 5,5 aylık kendisi de desteksiz oturtabiliyor ama bnce Doktor söylemeden oturmasına izin vermeyin çünkü her bebek gelişimi farklı kimisi 6. Ayında zor oturuyor
esoo 3,5 aylık kucagimda sürekli oturur pozisyonda durmak istiyor bende karnımın üzerinde oturtuyorum , o biraz bebegin ne istediğiyle de alakalı.
esoo 4.aydan sonra yavaş yavaş kucağımda oturtmaya başladım ama kendi yelteniyodu engellemedim destekli oturttum
esoo 3 ay 10 günlükken mecburen oturtmak zorunda kaldim hastanede yatiyorduk hava almasi icin dik oturması gerekiyordu o zamandan alıştı bı sıkıntımız olmadı sukur bana kalsa 4 aydan once hiç oturtmak istemezdim doktorlarda 4 ayda yavaş yavaş başlamayı öneriyor
esoo 5. Ayda kucağımda 6. Ayda destekli oturttum
esoo 4 ayda başladım az az
Gonul_celen gelişimde kasıt boy kilomu peki
esoo hayır boy kilo değil bebeğinizi doktor kaldırıp oturtuyor ellerini falan tutum kafa tutusuna vs herşeyine bakıyor o an ztn diren bebek kendini belli ediyor
Deletedmom381 bizimkide oturmak istiyo gibi davranıyoda oyüzden
Deletedmom381 aynen benim bebeğimde 3,5 aylık ve oturmak istiyo yatar pozisyondayken üst bedenini kaldırmaya çalışıyo sürekli
esoo senin kucağında senin kontrolünde oturabilir sakıncası yok. Dediğim gibi bebegin gelişim ve isteğiyle de alakalı. Kimi bebek 4-5 aya kadar yatar pusetinde yarıma saat 1 saat durur. Ama benim bebeğim çok aktif yatmak istemiyor kucagimda oturuyor bunda bi sakınca görmüyorum
Yenı 4 ay dolan bebeğim var sadece kucakta oturtyrm kanepede değil
Çok teşekkür ederim herkese
Gonul_celen anladım teşekkür ederim