Blndla Kızlar alakasız belki ama instagrama iphone 11 le resim atınca foto kalitem asırı düşüyor neden olabilir ya bi yardımmm bilen varsaa
AEda325 Blndla başkasının telindenn bakınca fotoğraf kalitesi dusuk görünüyor maalesef eşim 11 kullanıyordu ben 6 onun durumları bende kötü duruyordu çünkü telefon kalitesi diğerinden düşuk olunca öyle oluyor
Leylaa_ Blndla müzikli paylaşım yapınca düşüyor orda kendiniz istediğiniz müziği fotoğrafın üzerine paylaşınca ama sadece fotoğraf paylasimda kalite düşmüyor
Cheerfulmom Blndla İnstagram uygulaması fotoğrafların kalitesini düşürüyor telefonla pek ilgisi yok 👍🏻 Bende 11 kullanıyorum
Blndla AEda325 kendi telimden de düşük görünüyor ya mesela hikayeye koyuyorm ya direk kalite düşüyor bariz belli ya iphone 6s kullanıyordm bole bi sorun yoktu hiç cam gbi cıkıyodu vallahi :(
Blndla Yeliz97 cok can sıkkcı dimi ya galerideki fotoyla alakası olmuyor resmen ama ünlüler falan nasıl yapıyor influencerlar ya da onlarda kayma olmuyor hiç
Rdk Blndla bnde ıphone7plus aynı sorunu yaşıyorum gönderide problem yok story yapınca görüntü bulanık düşüyor