Tubi00 Merhabalar philips avent dışında emzik öneriniz var mı?Philips ürünleri şuan çok pahalı ve Türkiyeden çekileceği için artık yenileri gelmeyecek gibi söylentiler var.Sizlerin önerilerinize ihtiyacım var.
Tosbikhamza Tubi00 avent kullanıyorduk bizde. Sonra dediğin gibi pahalı olunca dedim chicco alayım. Direk tuttu onu. Bipste aldım onuda tuttu hemen.
Tosbikhamza Tubi00 Ama avent kullanıyorsanız tommee tippee deneyin bir. Onun ucu avente benziyor sanırım biraz. Sonradan gördüm onuda
Beyzza Nuk kaucuk emzik bakabilirsiniz bizimli pek emzik almadı bunu denemiştim güzeldi aventten başka
Synmannesi Tubi00 hımmm benim ki Philips ultra air kullanıyor başka denedim 25 TL lik asla kabıl etmedi
simgesell Bibs aldım ben bebeğim bir aylık her dakika emmek istiyor beni . Bu üçüncü emzigimiz denedigimiz biraz daha kabul etti gibi ama çok çok zor alıyor direkt hemen tuttuğunu görmedim . Ama diğerlerine göre memnunum
Tubi00 Synmannesi kaliteden anlıyor bebiş :) biz de şuan ultra softunu kullanıyoruz çok memnunuz ama artık değiştirmek istiyorum.